Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Ihana Ajasto muisti minua tällaisella söpöliinillä! Kyseessähän on siis Ajaston uusi, vuodelle 2019-2020 tarkoitettu taskukokoinen kalenteri Forget Me Not. Samaa sarjaa löytyy myös Forget Me Not –perhekalenteri. Kalenteri on täynnä ihania eläinkuvia ja jo kansi houkuttaa tsekkaamaan pidemmälle.

Kannessa esittäytyvät ihanat pupuset neulotuissa pipoissaan! Kalenterin koko on 105 x 148 mm. Kansi on sileä ja sen verran jämäkkä polypropeenikansi, että reunat eivät ala hapsottamaan vaikka kuinka laukussa mukana kantaisi. Parikierresidotun kalenterin hyvä puoli on se, että se aukeaa täysin litteäksi kun sitä selaa tai täyttää. Kierteet ovat myös laadukkaan tuntuiset.

Yhteystietosivu on ensimmäinen sivu.

Kalenterivuosinäkymä tuttuun tyyliin eli sisältää nimipäivät, viikkonumerot ja pyhät.

Joka kuukausi alkaa samanlaisella aukeamalla. Vasen sivu on viivoitettua muistiinpanotilaa ja oikealla on suloinen eläinkuva. Kuva toki vaihtuu kuukauden mukaan ja tämä maalikoira on minun yksi ehdoton lemppari!

Viikkoaukeama näyttää tältä. Pidän älyttömästi tuosta oikean alareunan vapaasta tilasta! Paljon tilaa ja ilman mitään viivoja. Koristekaistale oikean sivun alareunassa vaihtuu kuukauden mukaan.

Ajaston kalentereiden yksi ehdoton, luotettava plussa on nimipäivät kalenterin loppuosassa. Aukeamat miesten nimille ja naisten nimille.

Lopussa kalenteria on muutama aukeama viivoitettua muistiinpanotilaa!

Viikkoaikatauluja on useamman sivun verran.

Koearvosanataulukko viikkoaikataulun toisella puolella. Ja oikea sivu on täynnä tarroja! Ihania, värikkäitä eläintarroja joita voi kokonsa puolesta käyttää ihan missä vain kohtaa kalenteria. Ihania!

Tältä näyttää kalenterin takakansi.

Oikein pirtsakka ja onnistunut malli Ajastolta. Kiitos paljon yhteistyöstä, Ajasto ja ihanaa viikonloppua jokaiselle!

-AJ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *