Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Ajasto muisti meitä ylläpidossa taas yhteistyöllä ja tällä kertaa esittelyyn pääsee Ajaston 2019- 2020 lukuvuosikalenteri Kamu. Kun Kamu saapui minulle postissa, tein siitä avausliven ryhmässä. Kamu on keltaisella parikierteellä sidottu kalenteri paksuilla mustilla pahvikansilla, joiden kannessa kuikuilee suloinen pöllö. Laadukkuus tuntuu heti jo käteen ja kalenteri onkin todella kiva kokoinen (A5) käsitellä. Helppo heittää laukkuun mukaan kulkemaan. Kamun paperi on mukavan paksuhkoa, eikä monikaan käyttämistäni kynistä kummittele läpi.

Kamu alkaa totuttuun tapaan nimi sivulla ja seuraavaksi on vuorossa 2019 kuukausiruudukko, jonka alareunassa on juhlapyhät merkattuna. Vieressä on muistiinpano tilaa mikä onkin mukavaa, jos pitää pikaiseen kirjoittaa jotain muistiin. Seuraavilla sivuilla on vuosien 2019 ja 2020 vuosiruudukot, joiden väritys on mukavan pirteä oranssi ja lime. Koska Kamu on lukuvuosikalenteri, seuraavat 6 sivua on varattu lukujärjestyksille. Tietysti jos ei ole koululainen niin näihin lukujärjestyksiin on mukava tehdä vaikkapa trackereita erilaisille asioille. Tämän jälkeen alkaakin itse kalenteri osuus elokuun 2019 kuukausi aukeamalla.

Viikkolayout on horisontaalinen eli vaakatasossa, eikä apuviivoja ole. Viikkoaukeama on selkeä ja helposti tuunattavan tuntuinen. Päivänumerot ovat aika suurella oranssilla fontilla merkitty ja viikonpäivät tikkukirjaimin. Tämäkin tuo selkeyttä mukavasti. Myös nimipäivät ovat totuttuun tapaan merkittynä. Jokainen kuukausi alkaa aina samaan tyyliin kuukausi aukeamalla, kunnes saavumme heinä- elokuun 2020 taitteeseen viikolle 31/ 2020. Sen jälkeen kalenterista löytyy heinäkuu- joulukuu 2020 vuosiruudukko ja 2021 vuosiruudukko sekä 2020 kuukausikalenteri nimipäivineen. Loppu kalenteri onkin muistiinpano sivuja, löytyy sekä viivoitettuja että pieniruutuisia sivuja.

Kamu on kokonaisuutena oikeinkin toimivan tuntuinen, vaikken olekaan opiskelija niin minulle Kamusta on varmasti paljon iloa. Erityisplussaa annan paperin laadukkuudesta, helposta selattavuudesta ja tietenkin tuunattavuudesta. Viikkoaukeamalla on paljon tilaa kirjoittaa muistiinpanoja ja kierresidonnan ansiosta on myös helppoa kirjoittaa vaikkapa ihan reunaankin. Voin siis ilolla suositella tätä kaikille jotka haluavat kierresidottua a5 kokoista kalenteria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *