Ennen kun avomieheni kanssa päätimme hääpäivän, olin jo hankkinut häiden suunnittelua varten muistikirjan. Ensimmäinen kirja oli Tigerin kimaltava muistikirja. Olin jo täyttänyt sitä jonkin verran, kunnes tammikuussa kyllästyin kirjaan viivoitettujen sivujen takia.

Ostin Tigeristä bullet journaliksi tarkoitetun pistesivuisen kirjan. Epäonnekseni juuri kyseisellä hetkellä, kun se uusi kirja piti saada, ei ollut kuin sinisiä kirjoja myynnissä. Ja koska kirja piti saada juuri sillä hetkellä, en olisi uutta ehtinyt edes tilata mistään.

Irrotin vanhasta kirjasta kaikki hienot die cutsit ynnä muut, ja siirsin ne uuteen. Kirjan kannet ovat nyt murheenkryyni. Olen ne jo kertaalleen maalannut, mutta maali meinaa vähän irtoilla. Ajattelin jos tulostaisin kuvakollaasin meistä ja liimaisin kanteen ja laittaisin kontaktimuovia päälle.

Ensimmäisenä kirjassa on hääpäivä ja meidän nimet. Olen myös alkuun koonnut päivämäärät meidän ensitapaamisesta, ensitreffeistä, ja muista päivämääristä. Tämä kirja tulee siis olemaan häissämme näytillä ja toimii samalla vieraskirjana. Toiveenamme on, että vieraat kirjoittaisivat jotain muutakin kuin oman nimensä. 

Kirjassa on seuraavana vieraslista heistä, kenelle on hääkutsu laitettu ja kutsuun vastanneet vieraat (tähän täytyy lisätä, että jokainen kutsun saanut on ilmoittautunut häihimme!)

Listaa on myös kaasoista ja bestmaneista sekä ostoksista, jotka on hankittu tai pitää hankkia. Hääautostamme tein kokonaisen aukeaman kirjaan. Ohjelma sekä ruokalista ovat kirjassa omilla aukeamillaan. Tein myös biisilistan, jossa on ne kappaleet, jotka haluamme ehdottomasti DJ:n soittavan häissä. 

Kaasojen kanssa olemme pitäneet muutamia hääpalavereja ja niistä olen tehnyt kirjaan sivun. Sivulla kerron asioista, joita olemme suunnitelleet. Istumajärjestystä olemme miettineet, ja sekin on kirjassa omalla aukeamallaan. Ohjelma ja istumajärjestys häissä vaativat vielä hieman hiomista, koska avomieheni vanhemmat tulevat häihimme Saksasta. He puhuvat ainoastaan saksaa. Onneksi minulla on pari sukulaista ja tuttavaa, jotka puhuvat myös saksaa. Itse en puhu sanaakaan ja avomiehelleni se on äidinkieli.

Tähän kirjaan kokoan siis kaiken, mikä liittyy häihimme ja niiden suunnitteluun. Toivon, että tämän kirjan moni häissämme lukee ja kirjoittaa siihen myös itse jotain. Se on varmasti itsellemme mukava muisto myös jälkeenpäin. H-hetkeä odotellessa!

-Armi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *