Monelle Me & My Big Ideas, eli tuttavallisemmin MAMBI, on jo tuttu kalenteritarvikemerkkinä. Kyseisen brändin valikoimasta löytyy niin Happy Plannereita kuin ihania washejakin – myöskin monen kalenterimaanikon suosikkitarrat löytyvät juuri heiltä. En ole tässä tapauksessa mikään poikkeus, ja käyttämistäni tarroista valtaosa on nimenomaan MAMBI:n tuotteita.

Ihanan monipuolisista tarralehtiöistä minulla on kuitenkin selkeä lempikolmikko. Näitä kirjoja olen itse asiassa ostanut jokaista kaksin kappalein – en kerralla, vaan olen yksinkertaisesti käyttänyt arkeista niin paljon tarroja, että olen kokenut tarvitsevani uuden setin. Planner Basics -setistä olen ostanut kaikenkaikkiaan kolme erää, sillä kotiutin tämän kitin myös Mini-kokoisena. Toiset suosikkini ovat Colorful Boxes sekä Rainbow.

Näistä lehtiöistä omaan makuuni ylivoimaisia tekee niiden monipuolisuus ja -käyttöisyys. Käytän älyttömät määrät laatikkotarroja tuunatessani, joten Colorful Boxes -setti on aivan ehdoton. Sen sisältä löytyy usean värisiä sekä kokoisia bokseja, mukaanlukien kulta- ja hopeafoilattuja yksilöitä.

Planner Basics vetää minua puoleensa niillä nimensämukaisilla perustarroilla. Setti pitää sisällään niin juhlapyhätarroja, viikonloppubannereita, muistutusbokseja ja vaikka mitä muuta tarpeellista. Tämä setti olikin ensimmäinen ikinä ostamani MAMBI:n tarralehtiö, ja on ihan älyttömän hyvä niin aloittelijamaanikon kuin senioriharrastajankin tarrakätköihin.

Kolmas lempparini on ihanan värikäs Rainbow. Lehtiössä toistuu samoja tarramuotoja sateenkaaren kaikissa väreissä, ja tällaiselle väriteemojen mukaan tuunaavalle harrastajalle kyseinen setti on ihan nappiosuma. Sateenkaarilehtiötä on myös ihan älyttömän miellyttävä selata, sillä sen värikirjossa on vaan jotain tosi miellyttävää.

Löytyykö teiltä suosikkilehtiöitä MAMBI:lta tai joltain muulta merkiltä?

– Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *