Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Tänään esittelin teille Ajastolta yhteistyössä saadun Sooda -lukuvuosikalenterin. Kangaspäällysteisten kartonkikansien neutraali pohjaväri kätkee sisälleen kaikki sateenkaaren värit. Sooda on väreiltään raikas ja pelkästään sen katselemisesta tulee hyvälle mielelle.

Sooda on parikierresidottu ja sen koko 105 x 148 mm eli A6. Heti kannen avattua löytyy paikka nimelle, jonka minä olenkin jo ehtinyt koristelemaan itseni näköiseksi. Kahdelta ensimmäiseltä aukeamalta löytyvät kalenterinäkymä heinäkuusta 2019 joulukuu 2020 loppuun, sekä suomenkieliset nimi ja -liputuspäivät jotka toistuvat myös viikkoaukeamilla. Ennen varsinaisia viikkoaukeamasivuja kalenterin alusta löytyy vuosinäkymä elokuusta 2019 joulukuun 2020 loppuun ja muutama sivu muistoille.

Viikkoaukeama on vaakanäkymällä ja päivien boksit ovat ovat kaikki saman kokoisia. Pidän kovasti tuosta päiväboksin jaottelusta jossa viikonpäivä ja nimipäivä erottuvat selkeästi valkoiselta pohjalta vaikka boksin oikeassa laidassa onkin harmaalla pohjalla haaleat viivat. Viivoitettua osioita päivästä voi esimerkiksi käyttää to do -listan tavoin. Oikeanpuoleisen sivun ylälaidassa on pieni Muista -palkki ja suloiset emojit kuvaamassa viikon fiilistä. Sivun alalaidassa on vielä pieni tila muistiinpanoille. Viikkoaukeamilla kalenterissa toistuu sama värimaailma ja hahmo kuukauden kerrallaan.

Viikkoaukeama sivujen jälkeen on jätetty tilaa erilaisia tavoite-, haaste- ja unelma-sivuja varten, joita voi käyttää itsetutkiskeluun ja tärkeiden asioiden tallentamiseen.

Ajastolle tuttuun tapaan takaa löytyy myös Suomenkieliset nimipäivät ja juhlapyhät listattuna omilla sivuillaan, sekä tilaa osoitteille, muistiinpanoille että viimeisenä lukujärjestyksille.

Kalenterin mukana tulee kaksi siirrettävää muovitaskua joihin on helppo tallentaa pieniä muistoja matkan varrelta sekä arkki tarroja joilla koristaa viikkoaukemia.

Kalenteri on selvästi suunniteltu nuorille, mutta sopii myös hieman vanhemmalle kantajalleen. Matkani Soodan kanssa tulee varmasti olemaan Elämäni seikkailu 2019-2020.

xoxo Nanna

2 Comments on Esittelyssä – Sooda (Ajasto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *