Kalenterimanian ryhmässä on ajoittain paljonkin keskustelua siitä, millä budjetilla kukakin kalenteriharrastustaan toteuttaa. Keskustelu on aina tervetullutta, sillä se voi poistaa harhakäsityksiä siitä, että ”kaikki muut ostaa, mutta minä en” tai ”kaikilla on kaikkea, mutta minulla ei”. Samalla keskustelu tuo vinkkejä siihen kuinka ei tarvitse olla sitä tiettyä kalenteria ja että pienelläkin budjetilla voi tuunata kivaa ja omannäköistä!

Tässä ylläpidon uudessa haasteessa tuunataan pikkubudjetilla Ajaston kalentereihin! Haluamme näyttää, että luovuus ei vaadi kalliita tarvikkeita tai kalentereita. Materiaalien kierrätys ja itsensä haastaminen ovat avainasioita siinä, että tekee harrastuksestaan omannäköisen juuri sillä mitä on käytettävissä kulloinkin.

Itse käytin tässä postauksessa Ajastolta saamaani yhteistyökalenteria. Voit lukea tarkemman tuote-esittelyn täältä. Kalenteri on saatavilla laajasti eri tavarataloketjuissa ja Ajaston verkkokaupassa. Ne ovat siis hyvin pitkälti kaikkien saatavilla eikä hinta päätä huimaa!

Tässä postauksessa käytän materiaaleina ainoastaan lehtileikkeitä sekä erilaisia koristeita, joita olen saanut Happy Mailien sekä washivaihtojen kautta. Tuotteet ovat olleet siis minulle lähes ilmaisia sillä olen vaihtanut tarpeetonta tuunaustavaraa pois saadakseni uutta ja erilaista tilalle. Lehdetkään eivät ole olleet omiani, sillä mummuni on kestotilaaja erilaisille aikakausilehdille. Minä saan ne kun hän on jo ehtinyt ne lukea ja ne päätyisivät paperinkeräykseen.

Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen kaikissa aukeamissa! Täytyy sanoa, että inspiraatiota oli enemmän nyt kun piti oikeasti kasata pikkuosasista ja tehdä niistä kiva kokonaisuus. Toisekseen kaikki kalenterini ovat olleet enemmän tai vähemmän isompia kuin tämä, eli siinäkin mielessä tämä haaste oli mukava toteuttaa vaihtelun vuoksi. Olkaahan kuulolla blogin puolella mitä muut ylläpitäjät keksivät pikkubudjetilla toteuttaa!

-AJ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *