Kirjoittelin blogissa muutama viikko sitten bujoiluhaaveista ja kesäbujosta, ja tahdon nyt näyttää miten kasasin itselleni kesäbujon.

Tässä bujossa yhdistyy bujoilu sekä askartelu, tarkoituksena on rakennella omannäköinen paketti. Valikoin pohjaksi joskus ikuisuus sitten Tigeristä ostamani Traveler’s Notebook -tyylisen paketin. Ostin tämän joskus ajatuksena testata olisiko Traveler’s Notebook minun juttu, mutta yllättäen innostuinkin rakentamaan tähän kesäbujoa. Ajatuksena on rakentaa bujoa vuosien varrella. Vihkoihin on helppo tallentaa kesämuistoja, kirjoitella päiväkirjaa tai suunnitella kesälomaa. Vihkoja pystyy lisäämään kuminauhoihin lisää, mikäli tila loppuu kesken.

Aloitin tuunaamisen vihkon päällystämisellä. Tässä oli mukana 2 vihkoa, toisessa viivat ja toisessa ruudut. Käytin vihkon päällä kaksipuolista leveää teippiä ja leikkasin lehdistä kesäisiä kuvia sekä valikoin muutamia tarroja. Teipillä on superkätevää päällystää, se ei kuivu kuten liima ja pito on todella hyvä. Käytän kaksipuolista teippiä myös die cutsien kiinnittämiseen. Jätin toisen vihkon päällystämättä siltä varalta, että se tulee käyttöön vasta ensi kesänä. Voin tehdä siitä sitten sen kesän näköisen.

Sitten kansien vuoro. Törmäsin Tokmannilla ihaniin kesäisiin kohotarroihin ja tiesin heti näiden päätyvän kesäbujon kanteen! Liimailin summanmutikassa tarroja kiinni. Näiden kiinnitysliima on turhan kevyt, joten voi olla, että nämä eivät kestä menossa mukana. Mutta tässä bujossa saa eläminen näkyä, ja sitten paikkaillaan, jos jotain irtoaa.

Lopuksi liimasin vielä ihanan kuoren etukannen sisäpuolelle. Sain tässä kuoressa postia, ja koska se on niin kaunis, laitoin sen talteen. Kiinnitin senkin teipillä kiinni ja liimasin kylkeen tarran. Siinä voi kuljettaa mukana washisampleja ja tarroja tai säilyttää kesämuistoja!

Tätä bujoa tulen kantamaan mukana. Muutama kynä, pieni määrä tarroja sekä washisampleja ja voin tuunata ja tallentaa kesämuistoja missä vain.

-Laura

1 Comment on Diy kesäbujo

  1. Kiitos inspiraatiosta!:) Bujoilun on mulle nyt vähän jäänyt, mutta nyt haluan kyllä taas tämän viikon lomailujen jälkeen aloittaa. Tuo kesöbujosi kansi on niin ihastuttava!<3<3
    Mukavia kesäpäiviä toivottelee
    Ida Kotona kaupungissa -blogista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *