Moikka moi!

Dyan Reaveley -fani täällä hykertelee onnesta silitellessään uutta päiväkirjaansa. Ja tästä pienestä kirjasesta aionkin nyt teille hiukkasen kertoa.

Hankin siis päiväkirjaksi Dyan Reaveley’s Dylusionsin Creative Dyaryn, koska kaipasin kalenterimallista kirjasta, jossa olisi viikot valmiina, mutta reilusti tilaa koristeluun. Käytän paljon Dylusionsin tuotteita, joten tämä Dyary oli helppo valinta. Kalenterissa on paksut sivut, valmiit viikkoaukeamat, säilytystasku pikkusälälle ja mikä parhainta – valmiiksi tehdyt taustat koristeluille. Tämä, jos mikä on pelastus kiireisen arjen keskelle! Kaveriksi tälle päiväkirjalle sujautin kansien väliin Dyalog-sarjaan kuuluvan pistevihkosen. Ihan vain siltä varalta, jos ja kun tarvitsen enemmän tilaa tarinointiin. Vihkoon laitan myös erilaisia trackereita ja muistiinpanoja.

Valmiita taustoja kalenterissa on monta erilaista. On värikkäitä sekä mustavalkoisia. Tätä kalenteria on kiva lähteä muokkaamaan omanlaiseksi. Omistan jo valmiiksi paljon Dylusionsin tuotteita (art journalia teen pelkästään niillä), joten käytän nyt ainakin aluksi samoja juttuja tuunauksessa. Tiedän kyllä, että pikkuhiljaa kalenteri alkaa täyttymään kaikella mahdollisella lehtileikkeistä leffalippuihin. Ja se on juuri se juttu, jolla saan päiväkirjasta minun näköisen.

Alla yksi tuunaamaani aukeama viikon alussa ja lopussa. Sivut tulevat täyttymään mun ja meidän arjesta, tähtihetkistä ja mukavista sekä ei-niin-mukavista muistoista, elämänmakuisesta menosta ylipäätään.

Tälläinenpä tämä mun uusi päiväkirja. Mitäs tykkäät?

Tuunailuterkuin,
Pirre

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *