Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Ajaston uusista lukuvuosikalentereista tipahti minulle yhteistyön merkeissä esiteltäväksi vuoden 2019-2020 Maker. Kalenteri starttaa lukuvuosikalentereille tyypilliseen tapaan elokuusta, ja on niin herkullisen karkkivärinen, että se suorastaan huutaa hyllystä vangiten katseen!

Tämänkin vuoden Maker on kierresidottu koviin ja tukeviin kartonkikansiin, joiden sisäpuolelta löytyy taskut. Kalenterilla on kokoa 170 x 220 mm, ja kansien sisältä löytyy vaikka mitä – päiväkirjasivuja, viikkoaukeamat, välilehdet tabeilla, tehtävälistoja joka kuukaudelle, viikkosuunnitelmasivuja, suomenkieliset nimipäivälistat, muutamat tarra-arkit ja reippaasti muistiinpanotilaa.

Viikkoaukeamilta löytyy viivoitetut päiväkohdat ja tyhjää tilaa omia merkintöjä tai vaikka piirtelyjä varten. Väriteemana toimii koko kalenterin läpi kulkeva pinkin ja turkoosin raikas yhdistelmä. Kalenteri on kokonsa ja ulkomuotonsa puolesta tosi moneen makuun sopiva, ja siitä saa pienelläkin tuunauksella jo näyttävän, sillä perusnäkymä kalenterissa itsessään on jo kauniin koristeellinen.

Maker on omiaan esimerkiksi opiskelijalle tai paljon menoja omaavalle, sillä tilaa muistiinpanoille ja muille merkinnöille on valtavasti, ja se onkin ehdottomasti kalenterin suurin plussa. Kalenterissa on suurinta osaa ns. peruskynistä kestävät sivut, eikä paperi ole liian ohutta, vaikkei se olekaan raskaita maaleja tai supermärkiä tusseja kestävää. Sivut tuntuvat kuitenkin laadukkailta ja miellyttäviltä.

Viimevuotista Makeria pääsette taas ihailemaan täältä.

– Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *