Tässä postauksessa käytetty kalenteri on Ajaston Feel Good, se on saatu yhteistyössä Ajaston kanssa.

Ryhmässä on usein kyselyjä pienen budjetin tuunauksesta ja siitä on ollutkin myös blogin puolella juttua. Tässä postaussarjassa jokainen ylläpitäjä toteuttaa kalenterituunausta pienellä budjetilla. Itse lähdin toteuttamaan hommaa lehtileikkeiden avulla, mutta pienellä budjetilla voi tehdä muutenkin. Pelkällä kynällä/kynillä saa paljon aikaan, vaihdot ovat suosittu tapa kartuttaa ja muuttaa omaa varastoa. Voit rohkeasti ehdottaa omia vaihtoja ryhmän puolella, jos sinulla ei ole mitään mitä vaihtaa, ehdota vaihtoa vaikkapa korttiin tai kirjeeseen.

Tuunausinspiraatioksi nappasin viime vuoden Fit-lehden sen enempää miettimättä, selasin lehden läpi ja revin muutamia sivuja irti. Samaan syssyyn huomasin pari kivaa inspiraatiolausetta sekä hauskoja viivallisia kohtia, joista leikkelin kalenteriini liuskoja washiksi.

Feel Good on itsessään jo tosi kiva leiskaltaan, ja siinä on valmiina tracker eli seurantataulukko, sekä muistiinpanotilaa. Joka tulee tällä viikolla erityisesti tarpeen, sillä olemme menossa kaverille yökylään. Värimaailma on sinertävä, mutta koen että sitä on helppo lähteä itse muuttelemaan koristeilla.

Käytän yleensä viikkoaukeamilla tarroja, nyt leikkasin parit kuvat irti revityiltä sivuilta ja käytin niitä. Aukeamasta tuli näin alkuun hyvin simppeli ja hyvin sen tyylinen, mitä yleensäkin teen. Ainoa mitkä puuttuvat on boxitarrat, mutta nekin voisi korvata, jos haluaa, lehdestä revityillä paloilla. Feel Goodin paperi on kuitenkin niin laadukasta että boxien käyttö olisi melko turhaa.

Kynäksi valikoin Micronin, koska sitä myy esimerkiksi Suomalainen Kirjakauppa. Kynäksi kuitenkin käy ihan mikä tahansa kynä. Vaikkapa jostain messuilta mukaan napattu mainoskynä. Kalenteriharrastus ei ole rahasta kiinni, kuka tahansa voi harrastaa ja ainoastaan oma luovuus on kattona.

-Mirppu

ps. tsekkaa Piian, Miljan, Inkan ja AJ:n postaukset myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *