Kaupallinen yhteistyö Otavan kanssa

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Kustannusosakeyhtiö Otavan kanssa ja kirja on saatu heiltä.

Sadassa päivässä onnelliseksi on loistava, kotimainen ja suomenkielinen vastine englanninkielisille 100 days of happiness -kirjoille, joissa ideana on sadan päivän ajan tavoitella onnellisempaa elämää. Kirja on kooltaan A5 ja kansi väriltään hempeän vaaleansininen. Sen paperi ei ole vahvinta mahdollista, mutta kestää esimerkiksi kuulakärkikynän tarpeeksi hyvin. Kirja alkaa alkuarvioinnilla, jossa pohditaan tämänhetkistä tilannetta; missä mättää, mikä voisi olla paremmin. Kysymykset johdattelevat lempeästi pohtimaan omaa elämäntilannetta.

Kirjassa on nimensä mukaisesti 100 päiväkohtaista sivua, jossa pohditaan kutakin päivää erilaisilla tavoilla. Ensin suunnitelmallisesti; mistä innostun tänään sekä yksinkertaisesti, mitä tänään aion tehdä. Seuraavaksi perinteisempi listaus ruksittavine laatikkoineen. Illalla vaikka ennen iltatoimia voikin sitten pohtia, mitkä asiat juuri sinä päivänä olivat hyviä. Tilaa on useamman viivan verran, mutta esimerkiksi itse tykkään pitää kiinni kolmesta asiasta per päivä.

Jokaisen viikon jälkeen on arviointiaukeama, jossa on valmiita kysymyksiä ja tilannettaan pääsee arvioimaan niin sanallisesti kuin mittareillakin. Kullakin viikolla pääsee kirjaamaan, mitä on oppinut ja mihin toivoo muutosta sekä mikä turhautti, mistä on kiitollinen ja lopuksi vielä, mitkä olivat viikon kohokohtia ja ylpeydenaiheita.

Jos olet valmis tarttumaan tähän sadan päivän haasteeseen, kirjaa jälleenmyy esimerkiksi Suomalainen kirjakauppa.

Aurinkoista päivää juuri sinulle, terkuin Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *