Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Ostin jokin aika sitten paikallisesta Prismasta Ajaston Timex-kannet. En silloin vielä tiennyt, mihin niitä käyttäisin, mutta hankin ne varmuuden vuoksi varastoon. Perustelin ostamisen sillä, että Ajasto on suomalainen yritys ja haluan tukea kotimaista työtä.

Kokeilin keväällä Traveler’s Notebookia lompakkona, josta kirjoitin blogiin täällä ja täällä. Vaikka kuinka yritin, ei se kuitenkaan sopinut minulle. Olen henkeen ja vereen rengaskalenteri-nainen. Timexissä on standardi kuuden renkaan kiinnitysmekanismi ja kooltaan se on 13.5 x 18.5 cm eli juuri kompaktin kokoinen mukana kuljetettavaksi.

Timexin kannen saa suljettua jämäkällä nepparikiinnityksellä, joka on todella hyvä, ettei kalenteri pääse leviämään laukussa kuljetettaessa. Etukannesta löytyy vetoketjulla suljettava kolikkotasku, jossa minulla on Post-It-lappuja. Luottokorttitaskuissa minulla on koristeita piristämässä, kun avaan kalenterini. Takakannesta löytyy vielä lisää luottokorttitaskuja sekä yksi suurempi tasku. Kynäpidike on samaa materiaalia kuin kalenterin kannet, eikä täten jousta lainkaan. Minua se ei haittaa, sillä en ole tottunut kuljettamaan kynää kalenterissa, vaan minulla on aina penaali mukana matkassa.

Ostettaessani Timexin mukana tuli täydennyspaketti eli 32 viivoitettua ja 32 ruudullista sivua sekä 32 puhelinmuistiosivua. Varsinainen kalenteri Timexistä puuttui, mutta se ei minua haitannut. Ostin vuosi sitten Timex Planner -lukuvuosikalenterin, joka harmittavasti jäi kuitenkin käyttämättä. Nyt sillekin löytyi käyttöä, kun otin jäljellä olevat sivut heinäkuun alusta lähtien käyttöön. Tein päätöksen olla ostamatta yhtäkään uutta lukuvuosikalenteria lisää ja käyttää Timexiä kalenterina tämän vuoden loppuun saakka.

Timexissä oli jo valmiiksi viivoitin sekä 6 numeroitua ja aakkostetut välilehdet puhelinmuistiota varten. Tykkään todella paljon välilehtien mustasta väristä sekä niiden jämäkkyydestä. Halutessaan niitä voi koristella, mutta itse aion jättää ne sellaisiksi kuin ovat.

Ainoa asia, mitä itse jäin kaipaamaan Timexiin, on muovitaskut. Olisi kiva, kun irtoliput ja -laput saisi sujautettua sellaiseen.

– Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *