Kalenterimanian ylläpidon haastepostauksen aiheena on tällä kertaa ollut kalenterin tuunaus pienellä budjetilla. Toteutin aukeaman Ajastolta yhteistyössä saatuun Time Square 2019-2020 -kalenteriin.

Tykkään itse näistä haasteista valtavasti. Tuunailu tuntuu usein kulkevan samaa kaavaa, ja haasteilla saa uusia ideoita ja tulee mietittyä uusia toteutustapoja. Monesti plannerointiin liittyy valtavasti tuotteita. On erilaisia rei´ittimiä, laminointikonetta, leimasimia, tarroja, teippejä… Ja vaikka minullakin on komea varasto kaikenlaista tarviketta, on hyvä muistaa, että vallan mainiosti voi planneroida ilman valtavaa tavaramäärää ja ihania aukeamia voi toteuttaa hyvinkin pienellä budjetilla. Ja se voi olla ihan virkistävääkin.

Haasteessa käyttämäni kalenteri on suhteellisen pieni ja halusin jättää kellonajat näkyviin, koska ne on kätevä olla olemassa. Käytin aukeaman tuunauksessa vesivärejä, washisampleja jotka olen saanut washivaihdossa Kalenterimanian ryhmässä, mustaa kynää sekä tarroja. Mikäli kotoa ei löydy vesivärejä, voi paperia värjätä esimerkiksi kahvilla tai mustikalla!

Aloitin maalaamalla vesiväreillä. Valitsin värit niin, että ne sopivat washisampleihin. Kun maali oli kuivunut, mittasin boksien koon ja leikkasin sopivat suikaleet paperista.

Liimasin suikaleet paikalleen ja valitsin muutaman tarran sekä teippiä yläreunaan. Lopuksi viimeistelin kynällä. Tein viikolle tehtävä- ja ruokalistan sekä koristelin bokseja piirtämällä ja sitaatilla.

Aukeamasta tuli todella kiva ja mieleen jäi kytemään useampi idea vielä toteutettavaksi. Kalenterin tarkempi esittely löytyy täältä. Kurkkaa miten haasteesta aiemmin ovat inspiroituneet Milja, Mirppu, Nanna, AJ, Piia, Carita, Suvi ja Inka.

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *