Postauksessa käyttämäni kalenteri on Ajaston Sooda, jonka olen saanut yhteistyössä Ajaston kanssa.

Tämänkertaisessa torstaihaaste-postauksessa tuunataan pienellä budjetilla. Haaste osoittautuikin tällaiselle tarrojen himohamstraajalle hieman hankalaksi. Tykkään käyttää harrastukseen rahaa ja aikaa, vaikka harrastaa voi toki vähemmälläkin. Ei tarvitse olla kuin minä ja omistaa miljoona tarraa. Kalenteria voi koristella myös pienemmällä vaivalla ja ilman ylenpalttista tuunausvarastoa.

Sooda on minulla käytössä pre-plannerina eli merkisten sinne kaikki menot ja muistettavat asiat, jotka sitten aikanaan siirtyvät kotikalenteriin. Olen käyttänyt asioiden merkitsemiseen ainoastaan Pilot Frixion Clicker 07 -kyniä, joita minulta löytyy kaikissa väreissä. Kyniä myy ainakin Suomalainen Kirjakauppa. Niillä saa helposti värikoodattua ja jäsenneltyä asiat kalenteriin. On sitten helppo värin perusteella etsiä oikea merkintä. Suosin kyseisiä kyniä niiden poispyyhdittävän ominaisuuden takia, mutta värikoodaamiseen käy mitkä tahansa muutkin värikynät.

Washisamplevaihdosta sekä happy maileista saadut teipit ja tarrat sopivat myös hyvin pienen budjetin tuunaamiseen. Itse lätkin muutaman vaihdossa mukana tulleen tarran aukeamaa koristamaan. Jos uusia tuotteita ei ole varaa ostaa, mutta haluaisi silti saada jotain kivaa millä koristella, ovat ryhmässä pyörivät vaihtoringit siihen oivallisia.

xoxo Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *