Kalenterirauha on vallinnut taloudessamme jo jonkin aikaa. Ei ole tarvetta hyppiä kalenterista toiseen, kun tiedän että nykyinen leiska ja koko palvelee juuri siinä missä sen pitääkin. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olisin varsinaisesti tyytyväinen. Ehei!

Mielessä on jo pitkään pyörinyt ajatus Traveler`s Notebookin käyttöönotosta. Ei todellakaan kalenterikäyttöön, sillä siihen se ei minulla sovi. Olenkin pyöritellyt päässäni erilaisia ajatuksia muistovihoista ja päiväkirjasta. Jotain, johon purkaa ajatuksia, luovuutta, ahdistusta ja sen sellaista. Braindumpia niin sanotusti.

Asia eteni, kun Essijournals lahjoitti Instagramissa muutamia standard-kokoisia vihkoja. Sain niistä kaksi (okei, lähetin happy mailin kiitokseksi) ja saatuani ne ihastuin niihin täysin. Otin toisen muistovihoksi, olen sinne kasannut minun ja miesystäväni yhteisestä taipaleesta kuvia ja muuta sälää. Se on kuitenkin edelleen todella pahasti kesken.

Nyt mietin, mitä muuta haluan samoihin kansiin. Onko teillä ajatuksia tai ideoita? Kalenteria en sinne halua, koska kuten todettua, viihdyn nykyisessä. Muuten olen kyllä avoin ideoille.. Kun tämä postaus tulee ulos, on meidän Turun Suomalaisen Kirjakaupan miitti jo takanapäin, toivon että sieltä olen imenyt itseeni inspiraatiota.

-Mirppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *