Kalenterimanian Facebook-ryhmässä on viimeaikoina vilahdellut yhden, jos toisenkin kuvia ihastuttavista Happy Planner Mineistä. Vaikuttaa siltä, että kalenterimieltymykset ovat kausittaisia ja kesä on selvästi ollut Minin kulta-aikaa. Tilasin omani kesällä Heidin Korttipajasta, kun kaipasin classic-kokoisen kalenterini rinnalle memory keeping planneria.

Mini on ehtinyt kulkea mukanani Heinäkuusta lähtien niin Helsingissä kuin Tampereen Tapahtumien yön miitissä Suomalaisessa kirjakaupassa. Pienestä koostaan huolimatta kansien sisään mahtuu kesälomareissut, keikkamuistot ja miittitaltioinnit. Kalenterimanian kirppis-ryhmästä ostamieni Deluxe coverien sisään saa mukavasti sujautettua muutaman tarra-arkin ja washisamplen, jos kalenterin mielii ottaa mukaan seikkailuille.

Ajoittain mielessä on käynyt ajatus, mitä jos siirtyisin vallan kokonaan miniin ja enkä ostaisi ensivuodelle classic-kokoista kalenteria ollenkaan. Toisaalta olen mieltynyt kittien käyttöön, eikä miniin kuitenkaan saa kaikkea merkittyä, joten unohtakaa mitä juuri sanoin.

Mielessä on käynyt myös vaihtoehto, jos siirtäisin muistojen kirjaamisen classiciin ja mini jatkaisi edelleen mukana kulkemista. Toisinsanoen kirjasin miniin päivittäiset check listit ja menot ja classiciin jälkikäteen ne asiat mitä todellisuudessa tapahtui. Kokonsa puolesta classic toimii varmasti paremmin muistoille ja jää vielä tilaa päiväkirjan pitämiseenkin.

Happy Planner -kaksikosta ja minusta tulette kuulemaan vielä.

xoxo Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *