Tämän päivän aihe aiheutti minulle todella paljon päänvaivaa. Ongelmaksi muodostui ensinnäkin se, kenet valitsen inspiraatioksi ja toisekseen miten lähden toteuttamaan aukeamaa. Tiesin kuitenkin heti, sen että toteutan tämän Ajastolta saatuun Zipper + Timex yhdistelmään. Inspiraationi aiheeksi valitsin Walt Disneyn.

Minä olen kasvanut Disneyn parissa. Äitini keräili Disneyn klassikkoelokuvia ja minäkin keräilen niitä nykyään tyttärelleni. Yllättäen tyttäreni suosikki on Frozen ja sen takia se päätyi tämän aiheen teemaksi. Alunperin ajattelin teemaksi Dumboa, sirkustelttaa ja vaikka mitä, mutta Manna innostui Frozenista ja Elsasta niin paljon, ettei vaihtoehtoja lopulta jäänyt.

Mannalle on tullut Prinsessa-lehti joskus, yhden lehden takakannesta löytyi sopivan kokoinen Elsa jonka leikkasin irti. Koska kyseessä oli osaksi myös Mannan inspiroima aukeama sai hän valita siihen tulevat washit. Käyttöön päätyviät Elontaipaleen taivaswashi, Me and my big ideasin kapea washi, yksi PikkuLeppiksen sponssaama washi ja muistelen että kaksi muuta saattavat olla Loihdin washeja.

Washien lisäksi leikkelin Leppiksen Jaanan lähettämästä Happy Mailista tulleista, laserleikatuista papereista jotain lumihiutaleen tyyppisiä kuvioita. Sekaan vielä vähän blingiä ja vuosi alkaa kauniisti!

-Mirppu

ps. aiemmin ovat inspiroituneet AJ, Piia, Milja ja Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *