Tämänkertaisen postauksen aihe oli minulle haasteellinen, koska en osannut päättää kenet itselleni tärkeän henkilön valitsisin. Mietin myös, minkä kalenterin aukeaman koristelisin. Kalenteriksi valikoitui Ajaston Studia -lukuvuosikalenteri, johon olen tehnyt aikaisemminkin haastepostaukseen liittyvän koristelun.

En myöskään osannut päättää, mitä kaikkea haluaisin aukeamalle laittaa. Muistin kuitenkin ihanan ystäväni sanat: ”Just breathe”. Niinpä henkäisin pari kertaa oikein syvään ja aloin toteuttaa kalenteriaukeamaa ystäväni muistolle. Meitä yhdisti monikin asia, mutta tärkein niistä on meri. Tähän liittyen luonnolliseksi teemaväriksi valikoituivat sekä sininen että vedenvihreä.

Päätin tehdä aukeaman kynillä ja tarroilla koristellen. Olin jo aikaisemmin hankkinut Tigerista tarroja sen kummemmin miettimättä, miten niitä käyttäisin. Muistan ajatelleeni tarroja ostaessani, että kyllä ne joskus jotenkin tulee hyödynnettyä.

Kyniksi valikoituivat Stabilon Tropikana- ja Paper Maten Ink Joy -seteistä erisävyiset siniset ja vihreät kuulakärkikynät. Paitsi, että vihreä väri symboloi toivoa, toimii se rakkaan meriteeman ja värin yhdistäjänä.

Valitsin koristeluun meriteemaisia tarroja, joilla jokaisella on oma erityinen merkitys. Esimerkiksi ankkuri kuvaa toivoa ja lisäksi se muistuttaa minua vahvasti pitämään kiinni, etten olisi juurettomana tuuliajoilla.

Ystävälläni oli aina ja joka hetkeen jokin sopiva sanonta, ja tästä syystä halusin kerätä aukeamalle sanontoja hänestä muistuttamaan.

Vaikka ystäväni on jo edesmennyt, ei se tarkoita, etteikö hän olisi silti mielessäni lähes päivittäin. Tuntuu lohdulliselta, että kun ikävä iskee, voin aina avata ylläolevan kalenteriaukeaman ja muistella yhteisiä aikojamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *