Olen niitä ihmisiä jotka säästävät elokuva ja -keikkaliput. Kellarivarastosta löytyy laatikko, joka pitää sisällään elokuvalippuja 2000-luvun alusta lähtien. Ennen kaikki liput, kirjeet ja kortit olivat sullottuna samaan puiseen laatikkoon, jonka isäni on tehnyt peruskoulun puukäsityötunnilla. Laatikko on ollut jo vuosia niin täynnä, ettei kantta saa auki. Lopulta liput ja kortit päätyivät lojumaan vähän joka paikkaan.

Saatoin jo ehtiä Kalenterimanian Facebook-ryhmään harmittelemaan kuinka menin myymään standard kokoisen traveler’s notebookini, kun siitä olisin saanut kannet lippulappusille. Olin jo tilaamassa uutta netistä, kunnes muistin kärryssä tyhjillään seisovan personal kokoisen kikki.K zipper rengasplannerin. Lontoosta raahamastani zipperistä saisin varmasti rakennettua lipuille kodin.

Laatikoita penkomalla löysin plannerin mukana tulleet muovitaskut joihin sain sujautettua liput talteen ja pari isompaa lippua rei’itin suoraan renkaisiin kiinni.

Välilehtiä kyselin jo Kalenterimanian kirppis-ryhmässä ja etsin niitä myös netistä huonoin tuloksin. Onneksi posti toi viime viikolla Papergang kuukausiboksin. Paketissa tulleesta paperiarkista leikkasin oikean kokoiset välilehdet, länttäsin muutaman tarran ja laminoin. Muutamassa minuutissa syntyi silmää miellyttävät DIY-välilehdet ja rahaa säästyi.

Elokuvaliput olen jo pitkään säilyttänyt standard kokoisessa Traveler’s Notebookin muovitasku-insetissä, joka myöskin on lojunut laatikossa pöyrimässä. Rei’ittämällä muovitaskun sain sen sopimaan personal plannerin sisään. Hieman isohan se on ja vetoketjua kiinni lattaessa joutuu hieman ajatustyötä tekemään, mutta ajaa kuitenkin edelleen asiansa.

xoxo Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *