Kaupallinen yhteistyö Se Hämeenpuiston Vihkokaupan kanssa

Olen aina ollut kiinnostunut korttien maailmasta. Niihin liittyy jotain kiehtovaa ja jollain tapaa salaperäistä. Kun sain yhteistyön merkeissä mahdollisuuden tutustua Vihkokaupan ladattaviin tehtäviin, tiesin heti, että valitsen Kortit & kysymykset- paketin.

Tämän paketin kuvana oleva maisema puhutteli minua kovin ja myös teksti houkutteli. Yleensä ensimmäinen valinta on paras, ja pysyin siinä vaikka kaikki paketit vaikuttivat omalla tavallaan mielenkiintoisilta. Kortit & kysymykset- kokonaisuuteen kuuluu kolme korttia sekä seitsemän valmentavaa kysymystä. Kortit Vihkokaupan Sandy nostaa henkilökohtaisesti, joten jokaiselle tulee omat kortit. Sain sähköpostilla korttien kuvat ja ohjeistuksen, sekä kysymykset.

Aloitin lukemalla ohjeet, ja päädyin katsomaan kortteja ensin usemman kerran ilman mitään muistiinpanovälineitä. Fiilistelin kortteja ja tunnustelin millaisia ajatuksia ne minussa herättää. Ensimmäisenä tuli selvästi mieleen, miten osuvat kortit minulle olikaan käännetty! Tuntui aivan koskettavalle, että juuri kolmelle tietylle osa-alueelle elämässäni, joita olen kipuillut, kääntyi kortit mitkä koin heti osuvan näihin osa-alueisiin.

Kun olin kortteja mielessäni pyöritellyt, oli aika valita muistikirja. Kaapissa niitä oli vinopino, mutta jotenkin Aura puhutteli minua värimaailman kautta ja valitsin sen.

Aloin kirjoittelemaan Auraan yksittäisiä sanoja ja lauseita, mitä korteista tuli mieleen. En tässä vaiheessa ollut lukenut vielä valmennuksellisia kysymyksiä, vaan halusin saada paperille ensin omia ajatuksia. Kun olin karkean ajatuksenjuoksun saanut paperille, luin kysymykset yksi kerrallaan läpi ja kirjoittelin ajatuksia muistikirjaan. Tein ohjeiden mukaan, ja se tuntui luontevalta tavalta tehdä.

En voi sanoin kuvailla miten inspiroiva fiilis korteista ja kysymyksistä jäi. Sain valtavan sysäyksen eteenpäin ja innostuksen alkaa tekemään niitä asioita, jotka jo osittain on olleet unohduksissa. Suosittelen kaikella lämmöllä näitä ihan jokaiselle!

-Laura

1 Comment on Kortit & kysymykset- Vihkokauppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *