Tiedättekö sen fiiliksen, kun joku asia vaan kolahtaa ihan täysillä? Oli se sitten yksi tietty kalenteri, kynämerkki, tai sitten esimerkiksi kokonainen Etsy-kauppa kaikkine sisältöineen.

Mulle käy harvoin näin palavasti niin, mutta tällä kertaa hullaantuminen oli intensiivistä ja tapahtui täysin samantien Elontaival-nimisen taiteilijan kanssa. Nimittäin jokin aika sitten meidän Facebook-ryhmässä itselleni uusi ja tuntematon taiteilija mainosti tekemiään upeita washeja, ja se oli menoa samantien.

Hukuttauduin loppuillaksi Etsyn syövereihin, ja löysin sieltä ihanana yllärinä myös fandom-aiheisia asioita, jotka sittemmin ovat myös lisääntyneet kaupan valikoimassa. Ja ette tiedäkään kuinka kauan olen odottanut, että joku suomalainen taitelija tekee mun tykkäämistä fandomeista mun tykkäämiä juttuja! Ihan parasta.

Tilanne eskaloitui nopeasti tilauksen tekemiseen, joka sujui myös niin hyvin ihanan asiakaspalvelun myötä. Juuri tämän takia tykkään ostaa suomalaista käsityötä ja kotimaisilta kauppiailta – siinä ei osta vain tavaraa, vaan samalla tukee sitä pienyrittäjää tai taiteilijaa, ja saa samalla luotua ihania yhteyksiä kauppoihin, jotka osaavat sitten jo ehdottaa itselle sopivia tuotteita ja tuntevat meidät asiakkaina.

Halusinkin kirjoittaa tämän postauksen ihan vain rakkauskuplastani puhtaasti sen vuoksi, että vihdoin löysin sen Minun Kauppani. Paikan, josta saan niin hologrammiset sateenkaaritarrat ensivuoden Helsinki Pridea varten, ihanat washit, kuten myös fandom-jutut kätevästi samasta paikasta. Parasta.

Olen ostanut postauksen tuotteet kaikki itse, kuten myös tässä esittelemättömät avaimenperät, Tony Stark -printin sekä muut tarrat. Tämä häikäilemätön rakkaudentunnustus tuottaa mulle ainoastaan hyvää mieltä. Ja ehkä isomman mahdollisuuden sille, että löydän vielä jonain päivänä jotain Tom Hollandin Spider-Maniin liittyvää shoppaillessani tässä kaupassa.

Löydät ihanan Elontaival-kauppiaan kaikki yhteystiedot vielä täältä!

P.S. Katsokaa Good Omens -sarja. Se on kans parasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *