Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Tänä vuonna onnistuin tekemään koko manian aikaisen ennätykseni, sillä käytin Arkia yli viisi kuukautta putkeen. Se saattaa joillekin kuulostaa vähältä, mutta minulle se oli todella suuri ihme. Arkin myötä kotiuduin kunnolla pystynäkymiin ja aloin myös arvostamaan valmiita kellonaikoja viikonpäivien kyljissä. Löysin myös isoja palasia omasta tuunaustyylistäni.

Valitettavasti ryhmässä kävi keskustelujen myötä ilmi, että Ark on poistunut Ajaston valikoimista (ja siellä on kyllä vaikka mitä ihanaa ensi vuodelle). Hätä ei onneksi ole tämän näköinen: hankin Vihkokaupalta Putingin Muumi-aiheisen kalenterin sekä kaksi tyhjää slim-kokoista pistevihkoa. Tätä postausta varten kasasin jo uuden set-upin, enkä taaskaan tiedä yhtään mitään siitä niin kutsutusta kalenterirauhasta.

Ark on ollut minulle kaikkea: muistiinpanotilaa kahden pistevihon verran, sekä juuri minun tarpeisiini sopivan kokoinen viikkoaukeama. Nyt kun arkeni ihan oikeasti tulee uuden työn myötä muuttumaan, en oikeastaan tiedä mikä kalenteri tulee loppupeleissä toimimaan luottokaverinani.

Siihen asti, kunnes ajan kuluminen tekee minusta taas vähän viisaamman: kiitos kaikesta, rakas Ark <3

Viikonlopputerveisin Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *