Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Sain yhteistyössä Ajastolta tutustuttavakseni Campus-lukuvuosikalenterin, joka oli minulle täysin uusi tuttavuus. Ajaston omilla sivuilla Campusta on kuvailtu osuvasti ”Opiskelijan pikkujättiläinen: kaikki yksissä kansissa”. Voin yhtyä täysin noihin sanoihin, sillä tämä kalenteri on täydellinen kenelle tahansa opiskelijalle ja toimii niin lukio- kuin yliopisto-opinnoissakin. Itselleni Campus tulee kuitenkin ihan toisenlaiseen käyttöön, nimittäin meidän perheen perhekalenteriksi.

Campus on täydellisen kokoinen (148 x 210 mm), parikierresidottu ja muovikannet saa suljettua kuminauhalla. Kalenterin alussa on liputuspäivät sekä vuodelle 2019 että 2020. Lisäksi kalenteristä löytyvät viikko aukeamalla, päiväkirja 31/2019-31/2020, joka kuukauden alussa kuukausisuunnitelma- ja muistiinpanoaukemat, runsaasti opiskelun seurantaa helpottavia lomakkeita, muistiinpano- ja lukujärjestyssivuja, tarroja, siirreltävä viivoitin sekä kaksi irrotettavaa muovitaskua.

Kuukausiaukeama on selkeä ja siinä on hyvin tilaa kirjoittaa menot kyseisen päivän ruutuun. Lisäksi löytyy muistiinpanotilaa sekä aukeaman vasemmasta reunasta että oikean sivun ylälaidasta. Kuukausinäkymän jälkeen on aukeama, joka on varattu kyseisen kuukauden muistiinpanoja ja to do -listaa varten.

Lapsen kanssa on kiva seurata luonnossa tapahtuvia muutoksia eri vuodenaikojen mukaan. Kuukausiaukeamalle hänen on helppo piirtää sabluunan avulla kyseisen päivän säätä kuvaava piirros. On ollut hauska huomata, miten innoissaan hän on tekemistään säähavainnoistaan.

Viikkonäkymässä päivä on eroteltu väreillä kolmeen eri sarakkeeseen, joissa on otsikkona Mitä Missä Muuta. Me jätimme otsikot huomioimatta ja valitsimme jokaiselle oman sarakkeen, joihin merkitään kunkin henkilökohtaiset menot kyseisen päivän osalta. Tämä toimii todella hyvin! Yhteiset menot kirjoitetaan päivän alimmalle riville yli sarakkeiden. Campuksen mukana tulleet tarrat olivat todella mahtava lisä elävöittämään viikkoaukeamia.

Koko perheemme haluaa kiittää Ajastoa Campus-lukuvuosikalenterista, josta tuli meille täydellinen perhekalenteri!

-Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *