Joskus kauan sitten sain lehtitilauksen mukana kaupanpäällisenä Lumin clutchin, joka oli kuitenkin niin pieni, ettei esimerkiksi kännykkäni mahtunut sinne lainkaan. Tästä syystä se jäi vuosikausiksi laukkukaapin hyllylle odottamaan parempia aikoja. Halusin saada clutchin käyttöön, joten päätin kokeilla sen toimivuutta penaalina. Ja siitä päivästä lähtien se on ollut luottopenaalini.

Tykkään clutchissa erityisesti sen musta-lilasta väristä sekä materiaalista, joka sointuu täydellisesti yhteen tämän hetkisen kalenterini kanssa. Penaalissa on kaksi erillistä vetoketjulla suljettavaa lokeroa, sekä irrotettava rannelenkki. Mikä parasta, se on juuri täydellisen kokoinen kuljettamaan haluamani tavarat.

Käydään läpi mitä penaalistani löytyy osio kerrallaan, aloittaen ylläolevan kuvan avoimena olevasta lokerosta. Sieltä löytyy yhteensä 21 erilaista ja -väristä kynää. On muun muassa kosketusnäyttökynä kännykän käyttöä varten, Erin Condrenin geelikynäsetti, BICin monivärikynä sekä poispyyhittäviä kyniä. Lisäksi löytyy kaksi paperista metrimittaa.

Alemmasta lokerosta löytyy 10 kynää lisää, sekä yksi lyijytäytekynä. Irtolyijyä joka on 0,5 kun taas lyijytäytekynäni koko on 0,7.. Täytyykin heti ensitilassa korjata tuo epäkohta! Pyyhekumi, sakset, alumiiniviivoitin, liimakynä sekä kompaktin kokoinen rei’ittäjä asustavat kaikki sulassa sovussa tässä lokerossa pienten liimalappujen seurassa.

Lisäksi penaalista löytyi vielä kynsiviila ja hiuspampula. En ollut tajunnutkaan, miten paljon kyniä penaaliini on kertynyt, joten taidan tästä hiippailla takavasemmalle kyniä karsimaan.

-Piia

P.S. Ainakin AJ ja Inka ovat myös kertoneet oman penaalinsa sisällöstä postauksissaan.

1 Comment on Penaalini vakiovarustus – Piia

  1. Mä käytin pitkän aikaa samanlaista penaalia kuin sinä, mutta sit siitä loppui tila (kääk, mitä kaikkea kuljetankaan mukanani) Nykyisin kynät on yhdessä iltalaukussa josta otin kantohihnan pois. Nyt kaikki mahtuu taas 👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *