Helou helou helou! Mä rakastan katsella kuvia koristelluista taskuista, ja viime vuoden taskuttoman kalenterin jälkeen olin todella innoissani tämän vuoden rengaskansiin paluusta. Näissä on nimittäin taskut! Ihastus koristeltuihin taskuihin ei kuitenkaan ole korreloinut suoraan siihen että taskuja hirveän usein koristelisin…. Mutta yritystä sentään on ollut!

Taskujen vuoden aloitti kombo drag queeneja, Tähän jaksoinkin hieman panostaa: etsin sopivat kuvat, tulostin ne ja vielä laminoinkin. Koko alkuvuoden queenit kulkivatkin matkassa, kunnes jossain vaiheessa kevättä kyllästyin ja tyhjensin taskut lähes kokonaan.

Siitä asti onkin kalenterini etukansi kerännyt sisäänsä vähän mitä sattuu, vailla sen suurempaa ajatusta koristelun sommittelusta. Epämääräisiä vellumin palasia, koristeklemmareita, rak-postina (eli vapaaehtoisesti yllätyksenä lähetettävänä postina) saatu ihana glitteryksisarvinen, itse maalattuja sieniä.. hyvin sekalainen seurakunta siis.

Nyt halusin antaa kalenterin taskuille hetken laatuaikaa, ja luoda niille syksyisen sisustuksen. Happy mailista ja washivaihdosta olikin juuri tullut sopivasti syksyisiä ja sienellisiä asioita, jotka kävivät kuin nenä päähän syksyinen tasku -visiooni. Sieniä, hieman ruusukultaista foilia, tsemppilausekortti.. pala palalta muodostui taskuihin uusi ilme, jes!

Nyt voin ilakoida sienten tuomasta visuaalisesta mielihyvästä joka kerta kun avaan kalenterini kannen. Bonusta siitä, että suurin osa koristeista on saatu toiselta ryhmäläiseltä jossakin vaihdossa, joten ne muistuttavat ilahduttavasti heistä. #maniaperhe ♥.

Aiemmin taskujen koristelusta on ollut juttua blogissa muun muassa *täällä* ja *täällä*, sekä YouTuben puolella *täällä*. Oletko sinä taskujen koristelija, vai toimittavatko taskut sinulla funktionaalisempaa virkaa, esimerkiksi tärkeiden papereiden kuljettamisessa?

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *