Monelta kalenterituunaajalta löytyy tuunaustarvikkeista washiteippejä. Niillä on helppo ja kiva tuunata kalenteria. Niillä voi tehdä myös paljon muutakin ja jaan muutaman oman vinkin.

Minulle washiteippi on tarrojen ohessa yksi lempituunaustuotteista, joten minulta löytyy melkoinen valikoima erilaisia washiteippejä. Teippejä voi käyttää laajasti askartelussa muutenkin, ja teinkin tälläisen hauskan onnittelukortin teippejä apuna käyttäen. Teipeillä ja muutamalla kynällä syntyi helposti kynttilöitä! Ideoita korttien toutettamiseen on valtavasti ja kuoseilla pääsee ihanasti leikittelemään.

Yksi hauska käyttötapa on päällystäminen. Kiepautin puhelimen laturin uuteen uskoon sekä päällystin lasipurkin lempiteipeillä.

Purkkiin saa vaikka vesiväripensselit tai kynät kauniisti esille. Tai purkissa voisi vaikka pitää led-tuikkua. Yksi teippien hyvä puoli on se, että jos niihin kyllästyy, ne saa helposti irti ja voi vaihtaa uudet teipit ilman suurempaa liotusoperaatiota!

Teipeillä saa myös luonnollisesti kiinnitettyä asioita. Olen liimannut ostoslistoja jääkaappiin tai kiinnittänyt muistilappuja teipinpalalla kiinni. Laadukas teippi kestää irroittamisenkin useaan kertaan ilman, että liimapinta kärsii. Sen lisäksi olen kiinnittänyt kivoja kortteja askarteluhuoneeni seinään ja tehnyt washiteipeillä korteille ja kuville hauskoja kehyksiä.

Miten sinä olet käyttänyt teippejä hyödyksi kalenteriharrastuksen lisäksi?

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *