Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Ajaston yhteistyönä saaduista uutuuksista tänään esittelyssä ihanan oranssi Day! Kyseinen kalenteri on Ajaston taskukalenterimallistoa, ja on vuosikalenterien porukkaa. Kalenterista löytyy siis kätevästi yksi vuosi samoissa kansissa.

Kalenteri on somaa taskukokoa, 87 x 153mm, ja näiden oranssien kansien lisäksi Dayta saa myös harmailla kansilla. Kannet ovat todella miellyttävältä tuntuvaa leatherette-materiaalia, joka on yksi keinonahkatyypeistä. Kalenteri on kierresidottu.

Dayn juju on nimensä mukaisesti sen päivänäkymässä. Kalenteri on tehty kokonaisuudessaan ”päivä yhdellä sivulla” -malliin, ja jokaiselle päivälle on näin saatu hyvin tilaa joko päiväkirjamerkinnöille, tai kalenterikäytölle ominaisesti päivittäisten menojen merkintään. Ainoastaan viikonloput on jaettu yhteisesti samalle sivulle.

Päivänäkymän lisäksi kalenterista löytyy myös vuosisuunnitelma 2020-2021, Suomen liputuspäivät vuodelle 2020, sekä suomalaiset ja suomenruotsalaiset nimipäivät.

Day on käyttöominaisuuksilta ja kokonsa puolesta omiaan ihmiselle, joka haluaa kantaa esimerkiksi päiväkirjakäyttöön tai puhtaasti kalenteritarkoitukseen sopivaa käsilaukkukokoista kalenteria helposti mukanaan. Paperi on kevyttä ja ohutta, joten taskukalenteri ei mukana paljoa paina.

Kivaa perjantaita kaikille!

– Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *