Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Sain yhteistyössä Ajastolta esiteltäväksi herkän ruusukvartsin värisen Diario-kalenterin, joka olikin minulle jo ennestään tuttu. Diario on toiminut minulla työkalenterina jo pari vuotta.

Diario on kierreselkäinen A5-kokoinen kalenteri, jonka tarkat mitat ovat 130 x 185mm. Siinä on upeat hohtavat leatherette-kannet joita löytyy kahdessa värissä, ruusukvartsi ja harmaa. Kannet ovat irralliset itse kalenteriosiosta, joten ne ovat uusiokäytettävissä. Kalenterissa itsessään on mustanpuhuvat pahvikannet kalenterin nimellä ja Ajaston logolla varustettuna. Nahkakansien sisäpuolelta löytyy kaksi taskua, joissa voi kuljettaa vaikka tarroja ja läpinäkyvä muovitasku, johon kalenterin takakannen saa sujautettua. Kalenterin takakannessa on myös kynälle oma lenkki.

Kalenteri alkaa 2020 yleisvuosinäkymällä ja vuosisuunnitelmasivuilla vuosille 2020 ja 2021. Itse kalenteriosuus alkaa viikosta 51, eli tämän vuoden joulukuusta ja loppuu viikolla 1/2021. Viikko alkaa suomalaiselle totuttuun tapaan maanantaista ja viikkoaukeamalla päivät ovat vaakasuunnassa. Diariota on saatavana myös pystypäivillä, tästä esittely tulossa myöhemmin. Kalenterista löytyy suomalaiset juhlapyhät ja liputuspäivät sekä nimipäivät.

Joka kuukauden jälkeen on muistiinpanoaukeama ja kalenterin takaa löytyy runsaasti lisää viivoitettuja muistiinpano- ja viikkosuunnitelmasivuja. Diariossa pidän eniten sen pelkistetystä ulkomuodosta ja muunneltavuudesta omiin tarpeisiin sopivaksi. Joka päivälle on saman verran kirjoitustilaa ja viikkopohja on selkeä.

xoxo Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *