Erilaiset kuukausiboksit nousevat säännöllisesti esiin Kalenterimanian Facebook-ryhmässä. Tässä postauksessa esittelen niistä yhden, nimittäin Happie Scrappien Happie Planner Kit -nimellä kulkevan kuukausiboksin. Kuukausiboksi on tässä tapauksessa oikeastaan enemmänkin isohko kirjekuori kuin varsinainen laatikko. Postauksessa näkyvät kuvat on otettu elokuun ja syyskuun kuukausibokseista.

Happie Scrappien kuukausibokseissa on monille kuukausibokseille ominaiseen tapaan eri teema joka kuukausi, ja boksin sisältö rakentuu aina kunkin teeman ympärille. Kun kerran rekisteröityy kuukausiboksin tilaajaksi, jatkuu tilaus toistaiseksi voimassaolevana eikä boksia siis tarvitse tilata joka kuukausi erikseen.

Kuukausiboksien sisältö vaihtelee aina hieman, jotta jatkuva tilaus pysyisi riittävän mielenkiintoisena ja vaihtelevana. Happie Scrappien bokseista voi löytyä ainakin joitakin seuraavista tuotteista: kuvioidut vellumit tai paperit, päivämäärätarrat, full box- ja half box -tarrat, foilatut tarrat tai washiteippi, kalenterikoru tai kangasmerkki, kynä tai korostuskynä, paperiklipsi tai magneettinen kirjanmerkki, die cutsit. Lisäksi saatavilla on erilaisia digitaalisia ladattavia tuotteita.

Kuukausibokseissa on valittavana erilaisia vaihtoehtoja. Itse olen tilannut kuukausiboksia nimeltä Generic Planner Kit, mikä siis tarkoittaa, että kyseinen boksi käy kaikille käytössä olevasta kalenterista huolimatta. Tähän kittiin ei kuulu erikseen minkäänlaisia kalenteri-inserttejä. Inserttien puuttuminen korvataan parilla lisätarra-arkilla. Generic Planner Kitin lisäksi tilattavissa ovat planner kitit erikokoisiin rengasplannereihin ja traveler’s notebookeihin. Näihin tilauksiin sisältyvät siis oikeankokoiset kalenteri-insertit.

Kalentereiden mukaan suunniteltujen boksien lisäksi valittavana ovat myös Happie Sticker ja Happie Pen Box, joiden nimistäkin voi jo päätellä toisen olevan tarraboksi ja toisen taas sisältävän kyniä. Happie Scrappieltä löytyvät myös niin sanotut deluxe-boksit, jotka sisältävät tarrojen lisäksi laminoidut kalenterin kannet. Nämä boksit ovat valittavissa Erin Condren Life Plannerille, Happy Planner Classicille ja Happy Planner Minille. Kaikkien eri boksivaihtoehtojen tarkemmat sisältökuvaukset löytyvät täältä.

Happie Scrappiella on joka kuukausi erillinen aikaväli (kuun lopusta seuraavan kuun alkupuolelle), jonka aikana pystyy rekisteröitymään seuraavan boksin tilaajaksi. Samalla aikavälillä pystyy myös muuttamaan olemassaolevaa tilaustaan, jos esimerkiksi haluaa muuttaa Generic Planner Kit -tilauksensa johonkin kalenteri-insertit sisältävään tilaukseen. Jos kuitenkin rekisteröityy tilaajaksi kyseistä määriteltyä aikaväliä myöhemmin, siirtyy kuukausitilauksen aloitus seuraavaan kuukauteen.

Jokaisen kuukausiboksin hintaan on laskettu valmiiksi myös toimituskulut. Hinnat vaihtelevat boksityypin mukaan. Generic Planner Kit sekä boksit rengasplannereille ja traveler’s notebookeille ovat 25 dollaria, tarraboksi maksaa 24,99 dollaria ja kynäboksi 29,99 dollaria. Deluxe kitit ovat kalleimmat valittavissa olevat boksit. Niiden hinta on 42,99 dollaria. Maksaminen tapahtuu PayPalin kautta. Kun on kerran rekisteröitynyt kuukausitilaajaksi, veloitetaan maksu PayPalin välityksellä suoraan omalta tililtä joka kuukausi.

Happie Scrappie -boksin tilauksen peruminen on helppoa. Peruminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia Happie Scrappien sivuilta löytyvään osoitteeseen. Seuraavan kuukausiboksin peruutus on tehtävä aina edeltävän kuun 20. päivään mennessä. Sähköpostiviestissä kerrotaan omaan PayPal-tiliin liitetty sähköpostiosoite, ja muutaman päivän päästä tilaus peruuntuu ja suoraveloitus PayPal-tililtä katkeaa.

Boksit saapuvat Suomeen yleensä aina seuraavan kuun alkupuolella. Joulukuun kuukausiboksia voi esimerkiksi näin ollen odottaa saapuvaksi tammikuun alkupuolella. Oman kokemuksen mukaan boksi on saapunut ihan viimeistään kuun puoliväliin mennessä.

Kaiken kaikkiaan Happie Scrappien kuukausiboksi on mielestäni helppo tilata, ja boksien sisällöt ovat olleet monipuolisia ja hintaan nähden tavaraa on ollut aina sopivasti.  

-Carita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *