Postauksen vihot saatu kaupallisessa yhteistyössä Kirjansitomo Lahden Työn Paikan kanssa.

Olen käynyt Kalenterimanian olemassaolon aikana läpi varmasti melkeinpä kaikki tunnetuimmat kalenterimerkit. Himoitsin pitkään esimeriksi Erin Condrenia, sitten seikkailin hetken bullet journalin maailmassa ja nyt olen vihdoin asettunut aloilleni traveler`s notebookin kanssa.

Olen jo aiemmin kirjoitellut jonkin verran A6-kokoisesta traveler`s notebookistani, se on tosiaan Foxy Fix -merkkinen ja ostettu Kalenterimanian kirppikseltä. Sisältöä on ”jonkin verran”, joku sanoisi tätä ehkä pullukaksi. Vaikka vihkoja on vain viisi, ovat kannet venytetty melkeinpä äärirajoille asti. Alunperin olin ajatellut tarvitsevani vain neljä vihkoa (jotka sain yhteistyössä Kirjansitomo Lahden Työn Paikan kanssa), mutta kun ihana ystäväni Hanna teki minulle vielä yhden vihon, en todellakaan kieltäytynyt siitä. Miksi? Koska aina on tilaa vielä yhdelle!

Traveler`s Notebookin hienous on siinä, että sitä voi koska tahansa muokata. Ja melkeinpä loputtomiin. Inserttejä voi helposti tehdä itse ja muitakin lisäosia on helppo toteuttaa itse. Esim taskuja ja shakereita osaa kuka tahansa (jopa minä) tehdä. Minä tein muunmuassa itse meal plan -välilehdet. Ne ovat laminoituja, joten voin vain pyyhkiä vanhat tekstit pois ja käyttää ne yhä uudelleen ja uudelleen.

Kantavana teemana minulla on tällä hetkellä noituus. Se on asia joka on aina, lapsesta asti, kiinnostanut minua. Olen käyttänyt teemaa ihan koristelussa, mutta yksi vihoista on omistettu ”hörhöilylle”, sinne olen kirjoittanut mm. yrteistä, selventänyt itselleni termejä, kirjoittanut kivistä jne. Joku voisi puhua ehkäpä grimoiresta, mutta se on ehkä liian syvällinen termi vielä tälle.

-Mirppu

Aiemmin samasta aiheesta ovat kirjoitelleet AJ, Milja, Piia ja Inka.

2 Comments on Mikä kalenteri tällä hetkellä käytössä ja miksi – Mirppu

  1. Itselläni on erin condren kalenteri sekä 2 A5 kokoista kikki k kalenteria. Tilasin paper and glam sivulta tarroja ja kalenteri osion kikki k kalenteriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *