Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Tällä kertaa esittelen Ajastolta yhteistyönä saamani kalenterin vuodelle 2020. Tässä tulee Color A5!

Tämä ihanuus on kalenterivuodelle ja saatavissa kahdessa eri värissä: pinkkinä ja sinisenä. Kalenterissa on ihanat, hieman pehmeät kannet jotka omiin sormiin tuntuivat tosi hyviltä ja kestäviltä. Kalenteri suljetaan kuminauhalla ja siinä on sivussa kynälenkki.

Kalenteri alkaa yhteystietosivulla.

Vuosinäkymä vuodelle 2020. Nämä on minusta käteviä ainakin synttäreiden ja muiden merkkipäivien merkkaamiseen. Tällaisesta näkymästä hahmotan parhaiten mitä milloinkin on. Listana vaan viereiselle viivasivulle niin saa kirjoitustilaakin jos sitä tarvitsee!

Seuraavat kaksi aukeamaa sisältävät kuukausinäkymät: tammikuusta kesäkuuhun ensimmäisellä aukeamalla ja kesäkuusta joulukuuhun seuraavalla.

Ensimmäinen kuukausiaukeama on toki tammikuu! Olin yllättynyt kuinka reilun kokoiset laatikot päivillä on! Todella hyvin tilaa ja selkeä näkymä kaiken kaikkiaan. Vasemmassa laidassa menee kapea muistiinpanopalkki, joihin itse ainakin tykkään laittaa esimerkiksi To do -listan kuluvalle kuukaudelle.

Viikkoaukeama näyttää tältä! Tykkään kovasti siitä, että kellonaikojen 6-23 jälkeen tulee vielä tyhjää tilaa. Samoin oikeassa reunassa oleva tila on kätevä.

Kun vuosi on kahlattu läpi viikko viikolta niin kalenterista löytyy toiset kuukausiaukeamat vuodelle 2021!

Ajastolta luotettavasti saa aina kalenteriinsa myös liputuspäivät…

…sekä nimipäivät!

Kalenterin häntäpäässä on niitä rakastamiani viivoitettuja muistiinpanosivuja…

….mutta tässä versiossa on myös valkoista paperia loppuosassaan. Tykkään! Takakannesta sisäpuolelta löytyy muuten myös kätevä tasku, johon voi sujauttaa mitä ikinä haluaa säilyttää.

Ja kirjan…. krhm, kalenterin kannet kiinni! Suuri kiitos Ajastolle jälleen yhteistyöstä!

-AJ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *