Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Sain yhteistyössä Ajastolta esiteltäväksi upean sinisen Color A6 -kalenterin.

Color A6 tarkat mitat ovat 105x148mm, ja pienen kokonsa puolesta se sopii loistavasti mukanakulkevaksi kalenteriksi. Siinä on sidotut, kirkkaan siniset leatheretta -kannet, joiden pehkeä käsituntuma saa haluamaan tutustua myös sisältöön. Etukanteen on simppelisti painettuna vuosiluku ja takannen alareunassa lukee Ajasto. Color A6:sta saa kahdessa upeassa värissä. Sininen pinkillä kuminauhalla ja pinkki sinisellä kuminauhalla. Kalenteri on osoitus siitä miten ennakkoluulottomasti Ajasto yhdistelee värejä keskenään.

Kalenterin alusta ja lopusta löytyy vuosisuunnitelmat 2020-2021 joihin on helppo merkitä itselle tärkeät päivämäärät. Itse kalenteriosuus alkaa tammikuun kuukausinäkymällä. Viikko-osuus alkaakin jo viikosta 52, eli tämän vuoden joulukuusta ja loppuu viikolla 1/2021. Viikkoaukeamalla päivät ovat pystysuunnassa ja joka viikonpäivä on oma viivoitettu sarakkeensa. Maanantai- ja torstaisarakkeiden vasemmassa reunassa on kellonajat 6-23. Viikkoaukemassa toistuu kalenterin sininen kansiväri ja toisena värinä aukeamilla toimii musta. Kalenterista löytyy perinteisesti suomalaiset juhlapyhät ja liputuspäivät, sekä nimipäivät.

Kokonsa puolesta kalenteri mahtuu minunkin pieneen laukkuuni, ja takakannen taskussa kulkeutuu mukana kätevästi työvuorolista ja muutamat tarrat. Pystysuuntaisen viikkonäkymän ja kelloaikojen ansiosta Color on soveltuu loistavasti pre-planneriksi eli laukkukalenteriksi nopeille merkinnöille mukana kulkemaan.

xoxo Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *