Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Ennen Syysmiittiä huristelin Suvin kanssa Helsinkiin hakemaan Ajaston lahjoittamia sponssituotteita. Samalla nappasimme mukaamme ison pinon ensi vuoden kalentereita ylläpidolle arvosteltavaksi. Minä sain tällä kertaa Diarion kätösiini, vertical versiona. Kiitos Ajastolle tästä yhteistyöstä.

Ensinnäkin on pakko heti alkuun sanoa, että nämä kannet ovat aivan äärettömän kauniit. Kannet ovat pehmeää materiaalia, jotka tuntuvat sileiltä käden alla, todella mukava käteen siis. Kukkapainatus on vasemmassa reunassa ja on aivan nappivalinta marjapuuron väriseen kanteen. Etukannessa on kaksi taksua, iso ja pieni. Takakannessa on läpinäkyvä tasku, jonne varsinainen kalenteri on sujautettu. Se pysyy siinä hyvin paikoillaan. Taskujen lisäksi kannessa on yksi kynälenkki.

Itse kalenteri alkaa vuoden 2020 kuukausinäkymillä ja henkilötietosivuilla. Yllätyin positiivisesti, kun avasin kalenterin ja hipelöin paperia. Oletin sen olevan ohkaista, mutta se tuntuukin olevan laadukasta, paksua paperia. Nimensä (vertical) mukaisesti viikkoaukeama on pystyyn, eikä siinä ole kellonaikoja. Tämä on hyvä, sillä koen kalenterin olevan monikäyttöisempi ilman niitä. Kalenterin väritys on perintinen, tekstit mustalla muuten, mutta pyhäpäivät punaisella. Oikean sivun alalaidassa on kuluvan, sekä tulevan kuukauden kuukausinäkymä. Kuukausien väliin on laitettu kaksi muistiinpanosivua: viivallinen ja blanko.

Viikkosivujen jälkeen on runsaasti tilaa muistiinpanoille. Diariosta löytyy iso nippu viivallisia muistiinpanosivuja ja viisi kappaletta lukujärjestys-sivuja. Lukujärjestykseen on merkattu myös lauantai ja sunnuntai, joten tämä käy loistavasti esimerkiksi perheen harrastusten merkkaamiseen. Nopea kynätesti muistiinpanosivuille näyttää, että en kuvitellut omiani paperin laadun suhteen. Se kestää hyvin perinteiset kynät.

Diario vertical on loistava peruskalenteri kelle tahansa. Jos etsit simppeliä, pystypäiväistä kalenteria jossa on tilaa muistiinpanoille, löysit sen nyt.

-Mirppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *