Joulu lähestyy ja moni varmasti miettii tehdäkö joulukortit tänäkin vuonna itse vai tyytyäkö kaupan valmiisiin. Itse kuulun siihen ihmiskuntaan, joka ostaa kortit valmiina tai ei lähetä niitä ollenkaan.

Tänään kuitenkin askarrellaan joulukortteja washiteippejä hyödyntäen. Teipit ovat tarrojen ohella yksi eniten käyttämäni koriste kalenterituunauksessa. Washiteipit ovat siitä monipuolisia, että niitä voi käyttää hyvin monella tavalla, kuten Laura aiemmin kertoi.

Aloitin korttien tekemisen leimaamalla osaan korttipohjista joulutervehdyksen mustalla musteella. Kirjaimet eivät ole suorassa ja osan kirjaimista reunassa näkyy painauma leimatyynystä. Tässä tapauksessa se ei kuitenkaan haittaa. Kaiken ei tarvitse olla siistiä ja tarkkaa. Leimatyynyn painaumat näyttävät oikeastaan kivalta ja sopivat hakemaani tyyliin.

Washikuuset ovat helppo tehdä ja onnistuvat minunlaiseltakin satunnais askartelijalta. Tarvitset niiden tekemiseen vain erikokoisia ja värisiä teippejä. Itse valitsin Teippitarhalta ostamani Wolf pack -teippisetin jonka värit tuovat mieleen kuusimetsän. Puun rungon tein yksivärisestä foiliwashista ja itse kuusen repimällä erimittaisia ja paksuisia teippejä, kerrostaen ne kuusen muotoon.

Joulupallo -kortti syntyy leikkaamalla kuviopaperista haluamasi kokoinen ympyrä, mallina käy loistavasti teippirulla, jos omaan silmään ei ole luottaminen. Ensin korttiin tehdään washeja kerrostamalla tausta ja seuraavaksi pallo liimatataan osittain niiden päälle. Juuttinarusta tehty rusetti viimeistee kokonaisuuden.

Muistakaa, että tänään on viimeinen joulutervehdysten postituspäivä. Ei muuta kuin kiireesti kortteja askartelemaan.

Xoxo Nanna

1 Comment on Joulukortit washiteipillä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *