Olen mennyt pitkästi tätä vuotta Happy Planner classicin kanssa, sen kaverina on ollut Metsän Aika 2019. Kalenterimanian syysmiitissä kuitenkin iski traveler’s notebook– leka ja loppuvuoden olenkin ollut tn:ään hullaantuneena!

Olen aina kipuillut kalentereiden koon kanssa. Happy Planner on tuntunut samaan aikaan liian isolta ja juuri sopivalta. Sen jälkeen standard-kokoinen traveler’s notebook tuntuikin todella pieneltä. Hyvin äkkiä kokomuutokseen tottui ja vietin tiiviisti syksyn uutta kalenteriani rakennellen.

Tn:ssä parasta onkin ehkä se, että sitä voi muokata loputtomiin. Voi hommata valmista sisältöä, mutta voi tehdä myös paljon itse. Tämä on ollut minulle sopiva välimalli täysin valmiin kalenterin ja bujon välistä. Tämän kaveriksi vuodelle 2020 tulee yhteistyössä saatu Ajaston Piste. Teen traveler’s notebookissa niin paljon sisältöä itse, että joskus kalenteri ei ole aivan ajantasalla. Siinä rinnalla olen kokenut hyväksi pitää valmista kalenteria, joka on päivätty.

Tn:n myötä sain myös uutta intoa harrastukseen, olen tehnyt enemmän itse sekä viettänyt aikaa uusien ideoiden parissa. Mielenkiinnolla odotan millainen kalenterivuosi ensi vuodesta näiden parissa muotoutuu.

-Laura

Ps. Kurkkaa millaisia kalentereita on käytössä Nannalla, Suvilla, Mirpulla, Aj:lla, Miljalla, Inkalla, Caritalla ja Piialla on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *