Olen huomannut, että aina näin vuoden lopussa minulle iskee jonkinlainen kalenterimasennus. Vanha kalenteri, jota melkein vuoden olen jaksanut uskollisesti katsella, ei enää innosta. Uskon syyn olevan pitkälti ulkona vallitsevassa pimeydessä, joka tuntuu lamaannuttavan kiinnostuksen. Mieli haikailee jo uuden pariin, mutta sinnikkäästi olen päättänyt pysyä samojen kansien sisällä vuoden loppuun.

Viime vuoden lopulla ostin itselleni Happy Planner classicin, sillä halusin kalenterin missä olisi enemmän tilaa merkinnöille ja voisin käyttää rakastamiani viikkokittejä. Syksyyn saakka kalenteri tuntui omalta ja jaksoin innostua siitä vielä viikkojen koristelun jälkeenkin. Nyt kalenterin tekeminen tuntuu työläältä. Viikot ammottamat tarrojen laiton jälkeen tyhjyyttä, kun en jaksa täyttää niitä. Jälkikäteen kalenterin täyttäminen ei innosta tai unohtuu kokonaan.

Kesällä classic sai rinnalleen Happy Planner Minin jonka oli tarkoitus toimia memory plannerinä. Mininkään kanssa en jaksanut yhtään sen pidempään. Ehdin jo ostaa ensivuodelle jatkajan, jonka kuitenkin muutama viikko sitten myin eteenpäin. Nyt vain odotan vuoden vaihtumista, jotta pääsen aloittamaan kalenterin tai kalentereiden kanssa puhtaalta sivulta.

Jos minulta kysytään mikä kalenteri tällä hetkellä käytössä ja miksi – vastaan: Happy Planner huonolla menestyksellä ja periksiantamattomuudella.

xoxo Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *