Moni on tehnyt kalenterin väliin ihania shakereita. Niiden tekoon löytyy monenlaisia ohjeita ja välineitä. Keksin puolivahingossa tehdä oman plannerin väliin minishakereita ja näytän nyt miten toteutin nämä. Shaker on lyhyesti kuvattuna koriste minkä sisässä on irrallaan olevia koristeita. Näiden avulla saa helposti ilmettä plannerin väliin ja näitä voi vaihdella fiiliksen ja vaikka vuodenajan mukaan.

Olen kerännyt tarratilausten mukana tulleita sellofaanitaskuja. Näitä voi hyödyntää kätevästi shakerin teossa. Sellofaanipussin lisäksi tarvitset taustapahvia, teippiä sekä koristeita. Joulun lähestyessä valikoin jouluaiheisia koristeita, muutamaa erilaista paljettia sekä tarroja ja washiteippiä. Sellofaanitaskuja on erikokoisia, mutta taustapahvin koolla voit määritellä myös taskun kokoa. Itse tein nyt pussin koon mukaan, mutta ylimääräinen sellofaani on myös helppo leikata tai taitella lopuksi shakerin taakse piiloon.

Ensimmäiseksi leikkasin taustapaperin sopivan kokoiseksi. Mikäli kaikki koristeet voivat olla irrallaan, koristeet vain laitetaan pussiin ja suljetaan kirkkaalla teipillä tai washiteipillä.

Mikäli haluat rakentaa enemmän taustaa, on helpoin tehdä ensin taustakortti kokonaan valmiiksi. Taustaan voi liimata tarroja tai tehdä koholla olevia kuvia kohotarrojen avulla. Valmiin shakerin päälle voi vielä liimata tarroja tai viimeisteillä reunoja washilla. Nopeaa ja helppoa!

Sitten vain klemmarilla kalenteriin kiinni tai tälläinen on hauska idea vaikka joulukorttiin.

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *