Viime vuonna tuunailin Happy Planneria. Loppuvuoteen mentäessä tuunaaminen oli rutinoitunutta ja jotenkin tasapaksua. En ehkä saanut planneroinnista niin isoa iloa, mitä olisin toivonut. En suoraan kokenut, ettei olisi inspistä, mutta homma oli tasaista puurtamista.

Samaan aikaan ryhmässä jylläsi isolla vaihteella traveler´s notebook -villitys. Yhtäkkiä se oli kaikkea sitä mitä tarvitsin. Syysmiitissä joku oli tuonut vaihtopöytään paketissa olevan Priman traveler´s notebookin ja jännittyneenä nappasin sen. Kotimatkalla katselin useamman kerran pakettia. Tunsin inspiraation kasvavan!

Kotona aloitin armottoman netin selaamisen. Katsoin yötä myöten videoita sisällöistä, ideoista ja diy-ohjeista. Ja päivät toteutin niitä. Tulostin kuumana tulostin kuvia, laminointikone paukkuen tein välilehtiä ja taskuja. Piirsin ja maalasin, tuunasin jotain päivittäin. Elin aivan kuin olisin ollut jossain tuunauskuplassa.

Sitten koitti marraskuu ja kouluhommien vuoksi jouduin laskemaan tn:n käsistäni. Jotenkin tuntui kaamealta katkaista hyvässä vauhdissa ollut tuunaaminen, mutta oli pakko hoitaa viimeinen näyttöarviointi valmiiksi. Valmistuin joulukuussa, mutta onkin ollut erittäin vaikea tarttua plannerointiin uudestaan. Tekemättömät viikot kummittelivat mielessä, jouluvalmistelut houkuttelivat enemmän ja lomalla olikin kaikkea muuta touhua. Tajusin olevani kuluneesta vuodesta myös todella väsynyt ja annoinkin sitten luvan kanssa planneroinnin olla.

Nyt vuoden vaihduttua, tn taas palailee mieleen. Se on ehdottomasti minulle hyvä kokonaisuus. Saan tehdä paljon itse, mutta tarvittaessa sekaan saa valmiimpaakin materiaalia. Yksiin kansiin mahtuu monta vihkoa ja niihin erilaista sisältöä. Opin nyt, ettei inspiraatio ole koko ajan samanlainen tila tai tunne. Se vaihtelee ja muuttuu, hakee paikkaansa ja elää mukana. Innolla odotan millainen tästä vuodesta tuunauksen parissa syntyy.

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *