Mietin pitkään minkälaisen postauksen teen, pohdinta kävi art journalin ja traveler’s notebookin välillä. Art journal on kuitenkin enemmän lähellä sydäntä, joten se tuntui luontevammalta. Tein siis aukeaman Dylusions creative journaliin.

Pidän Tim Holtzin tuotteista ja saan niistä inspiraatiota, joten aukeama oli helppo aloittaa Idea-Ology Collage -paperilla ja decoupage-lakalla.

Lisäsin reunoille kahta erisävyistä akryylimaalia tuputtamalla ja sotkemalla, oikeastaan välittämättä minne sitä menee ja kuinka paljon.

Käytän art journalissa aina paljon sapluunoita, joten ne pääsivät tähänkin työhön. Ruskealla akryylilla tein roiske- ja kahvikupin pohjan kuviot ja harmaalla akryylillä nuolia. Sävyt olivat samat, joita tuputtelin jo pohjalle, koska tuntui etten halunnut työstä kovin räiskyvän värikästä.

Sitten iski stoppi, miten jatkan? Kirja oli työpöydällä auki viikon eikä inspiraatio enää vaan löytänyt mun luo. Mutta sehän on art journalin paras puoli; tee vain silloin kun tuntuu siltä. Laitoin kirjan kiinni odottamaan parempia päiviä.

Selailin Kalenterimanian Facebook-ryhmää etsien inspiraatiota jatkaa samalla, kun art journal keräsi pölyä. Sitten muistin ylläpidon Miran tehneen tosi hienon aukeaman, jossa oli mustekala. Päätin kaivaa vesivärit jostain kaapin perältä ja tehdä niillä itse ison mustekala- die cutsin.

Silmien maalaus epäonnistui pahasti ja meinasin jo heittää koko merenelävän roskiin, kunnes muistin omistavani googly eyes -tarroja. Tajusin, ettei epäonnistumista tarvitse hävittää, vaan koittaa ottaa se huumorilla ja korostaa sitä. Niinpä työhön syntyi myös teksti.

Oikea sivu kaipasi myös jotain vielä, joten lisäsin Pepin Pressin tarrakirjasta suikaleita. Työ oli nyt valmis, sisältäen kaikki mahdolliset tunneskaalat tekeytyessään.

Askartelun iloa toivottaa Nelli

1 Comment on Art journalia Nellin kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *