Olen aina katsellut ihaillen muiden tekemiä ATC-kortteja, mutta en ole ikinä koskaan milloinkaan ajatellut, että itse lähtisin mukaan. Voi olla toisaalta omaa kriittisyyttä sen suhteen osaanko ollenkaan, mutta suuremmilta osin uskon kyseessä olevan laiskuus. Tämän uuden ylläpidon haastepostauksen tekeminen oli minulle kuitenkin huippuhauskaa sillä minä tein juuri ensimmäisen Artist Trading Cardini!

Ensinnäkin luulin ATC-kortin olevan suurempi. Suurempi koko, suurempi työ ja haaste luovuudelle. Leikkasin paksusta jämäpahvista sopivan kokoisen palasen, jota pitkin piirtää ääriviivat varsinaiselle taustamateriaalille. Ja voi että sentään. Kuinka pieni se onkaan! Tarkalleen ottaen 64mm x 89mm eli virallisesti: pikkuruinen. Eihän siitä voi muuta tulla kuin söpö!

Suurimman ongelman minulle tuotti teema: talvi. On minulla kaikenlaista materiaalia, mutta ei missään ole lumiukkoja, lumilyhtyjä tai edes talvisia sanoja. Ajattelin, että talvinen tunnelma on se, mitä lähden tavoittelemaan! Minulla oli arkki täynnä laatikkomallisia joulutarroja ja olihan siellä yksi tarra ilman kuusenpalloja. Se käyttöön siis! Kaksi muuta tarraa ovat MAMBIn Free Spirit- tarralehtiöstä, helmitarrat ja kakkupaperi marketista ja washin olen saanut samplena joskus itselleni.

Tämä on ollut ihan ehdottomasti paras kokeilu pitkään aikaan! Ostinkin juuri sopivasti uuteen planneriini valokuvataskuja mukaan, niin niitähän voi alkaa hyvinkin täyttämään muun muassa tällaisilla kokeiluilla. Tämä ATC-kortti onkin ensimmäinen asia mitä tein uuteen planneriini koristeeksi, joten tämä oli tosi hyvä juttu. Ensi viikolla haasteeseen tarttuu Milja!

Iloista loppuviikkoa kaikille!

-AJ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *