Kaupallinen yhteistyö Personal Plannerin kanssa.

Personal Planner on kalenteri, jonka voi suunnitella itse heidän nettisivuillaan olevalla työkalulla. Ensimmäiseksi valitaan kalenterikoko viidestä eri vaihtoehdosta. Itse valitsin heidän suosituimman kokonsa joka on perinteinen A5.

Ensimmäinen ongelmani oli kansien valinta ja se olikin suuri ongelma. Ongelma ei kuitenkaan johtunut Personal Plannerista vaan minusta. Rakastan valokuvausta ja minulla on paljon kauniita kuvia, joten niistä valitseminen oli vaikeaa. Lopulta valitsin kanteen ihanan keväisen kuvan koirastani ja taakakanteen kauniita kirsikankukia. Sivulla olevassa suunnitteluohjelmassa on myös valmiina vaikka ja miten paljon kansiin sopivia kuvia. Kanteen saa valita myös mieleisensä tekstin, vaikka oman nimen sekä vuosiluvun. Päädyin itse hyvin pelkistettyyn kanteen, pelkällä vuosiluvulla.

Kalenterin suunnitteluohjelmassa kuvat näyttivät hieman värittömiltä ja tasaisilta, joten jännitin lopputulosta paljon. Jännitys osoittautui kuitenkin turhaksi, sillä molemmat kuvat ovat todella laadukkaita ja todella hyvälle, paksulle paperille tulostettu.

Viikkoaukemaan on kahdeksan eri vaihtoehtoa, miltä se voi näyttää. Omaan kalenteriini valitsin vertikaaliset päivät. Sen lisäksi on yhdeksän vaihtoehtoa, miltä päiväboxit voivat näyttää. Tarjolla on viivoja, värillisiä viivoja, pisteitä jne. Itse valitsin viikkoaukeamien pohjatkin mahdollisimman pelkistetyiksi eli tyhjiksi, koska halusin mahdollisimman paljon koristelutilaa kalenteriin.

Kalenteriin saa valittua todella paljon eri vaihtoehtoja. Sivun yläreunaan voi valita koristebannerin. Sivun alareunan boxi on jaettu kolmeen ja jokaisen niistä voi valita erilaiseksi esim. yhteen pisteitä, toiseen ruutuja ja kolmanteen to do listoja. Vaihtoehtoja on 18, joista valita. Itse halusin edelleen pysyä mahdollisimman tyhjänä, sillä halusin jättää tilaa omille koristeluilleni.

Kalenteriin saa valita monesta eri vaihtoehdosta, mitä haluaa lisäsivuiksi. Lisäsivuja saa valita yhteensä 48 sivua, Itse valitsin kuukausiaukeamat, sillä niitä olen kaivannut. Kuukausiaukeamat veivät 24 sivua. Kalenterissa on valittu jokaiselle kuukaudelle oma väri, jota ei saa itse valita. Väri näkyy eniten kuukausiaukeamassa, mutta sen saa aika hyvin peitettyä halutessaan koristeluilla.

Kalenterin mukana tulee aina yksi arkillinen värikkäitä tarroja, jotka ovat englanniksi. Tarrat ovat ihanan värikkäitä ja monipuolisia on erilaisia bannereita, task listejä, tsemppilauseita sekä emoji tarroja. Tilaukseen kuuluu myös yksi muovitasku sekä viivotin.

Suosittelen tutkimaan kalenterin tilaustyökalua aivan rauhassa ja selailemaan edes takaisin eri valinta ikkunoissa. Kokeilemaan vaihtoehtoja ja miettimään kalenterin käyttötarkoitusta. Näin varmasti löytyy se itselle sopiva vaihtoehto.

Iso kiitos Personal Plannerille, että sain tämän ihanan kalenterin ja odotan innolla kalenterin kanssa tätä vuotta yhdessä.

~ Laura.

ps. aiemmin Personal Plannerin kanssa on tehny yhteistyötä myös Milja.

2 Comments on Esittelyssä – Personal Planner

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *