Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Viime vuonna Ajaston yhteistöistä odotin valehtelematta tätä eniten. Kyseessä on koko elämän sisäänsä vetävä kokonaisuus, Ajaston Timex Space Zipper ja Timex Spacen vuosipaketti. Vähän väliä joku kyselee ryhmässä kalenteria johon mahtuu ”kaikki”. Kissan, koiran, lapsien, puolison ja naapurinkin menot. Jotain jossa voisi seurata omaa vointia, jota voisi kuitenkin vähän koristella, mutta joka silti olisi Se Jokin, yksissä kansissa kulkeva kokonaisuus. Timex Space vastaa tähän tarpeeseen.

Timex Space on järkälemäinen kokonaisuus, joka on verhottu tyylikkäisiin mustiin tekonahkaisiin kansiin. Koko on 20,5cmx26,4cm. Kansissa on useita taskuja, jotka ovat kalenterituunaajan kannalta erittäin kiva lisä, sillä niihin voi laittaa koristeita ja esimerkiksi washisamplet kulkevat niissä kätevästi. Etukannessa on myös vetoketjutasku, jonne voi jemmata esimerkiksi eniten käytetyt tarrat tai lemppari diecutsit. Kannet ovat pehmeän tuntuiset päältä, mutta erittäin jämäkät ja kestävän oloiset.

Itse kalenteriosio on jokaisen järjestelmällisyyttä rakastavan unelma. Viikkoaukeama on pystypäiväinen ja päivät on varustettu kellonajoilla. Mikäli tämä tila ei riitä menoille, on mukana viivoitettuja ja ruudutettuja muistiinpanosivuja, jotka on rengasplannerissa helppo siirtää haluttuun kohtaan. Mukana on myös esimerkiksi projektisuunnittelusivuja, joilla on helppo seurata projektien etenemistä ihan viikkotasolla.

Kaiken kaikkiaan Timex Space on kokonaisvaltainen ajanhallintaväline. Ainoa miinus jonka keksin, oli ohuehko paperi. Mutta jos paperi olisi yhtään paksumpaa, olisi kalenterin kokonaispaino aivan älytön. Joten suosittelen tätä teille, jotka oikeasti kaipaatte muistiinpanotilaa ja joilla on useamman ihmisen asiat hoidettavana.

– Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *