Olen kauan ihaillut näitä japanilaisia kalentereita netin syövereistä. Yhtenä iltana aloin taas tutkailla tarjontaa ja huomasin My Indie & Co.n sivustolla alennuksessa olevan Jibun Techo B6 biz -mallin. Se oli sitten pakko tilata. Odottelin pakettia kuin kuuta nousevaa, kunnes viesti tuli: ”pakettisi on noudettavissa”!

Töiden jälkeen menin heti postin kautta kotiin. Aukaisin paketin varovasti. Miten ihanalta sisältö näyttikään! Tummanpunaiset muovikuoret ja sisällä paljon ihania taskuja, sekä itse kalenteri. Pienet hypistelyt osoittivat, että paperi on aika raamattumaista (tomoe river-paperia), inan ehkä paksumpaa – mutta itse tykkään siitä että elämä näkyy läpi.

Tein oitis kynätestin kaikilla lempparikynilläni. Kaikki kynät kuultavat läpi, yksi kynä jopa enemmän kuin muut. Sekään ei omaa silmääni haittaa.

Olin iloisen yllättynyt siitä, että viikkonäkymässä näkyy viikkonumero ja päivän lopussa on pieni mielialatracker, se on tosi hyvä minulle. Ensimmäisillä sivuilla Jibussa on listoja. Kirjalista, elokuvalista ja muita sellaisia. Niitä ajattelin alkaa käyttää. Joitain sivuja en sieltä tarvitse mutta eivät ne käyttämättä jää, sillä ajattelin tehdä listaa lääkkeistä ja kilpirauhasen arvojen heittelystä.

Kuukausisivut ovat kivasti peräkanaa, eivätkä joka kuukauden alkavan viikon kohdalla. Niihin lisäsin heti tarroja ja katsoin miltä se näyttää omaan silmääni. Tykkäsin! Täytyy vain keksiä idea millä nuo viikonpäivät saa suomeksi nätimmin.

Ostin samalla kertaa Jibuniin tarkoitettuja muistilappuja, lisätaskun ja tab-tarroja, joilla saan kätevästi merkattua kuukaudet sivun laitaan.

Punaiset kannetkin sain jo koristeltua oman näköiseksi. Tästä on hyvä jatkaa…

Mukavia kalenterihetkiä teille kaikille

-Rebecca

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *