Kaupallinen yhteistyö Lahden Työn Paikan Kirjansitomon kanssa.

Syksyllä bongasin Kalenterimanian kirppikseltä A6-kokoisen Foxy Fixin, traveler`s notebookin kannet siis. Ostin ne ja tein tiedustelun Lahden Työn Paikasta olisiko heidän kauttaan mahdollista saada minulle tehtyjä vihkoja, jotka sopivat kansiin. Halusin kansiin Kalenterimanian logot, mutta muuten erittäin pelkistetyt, pisteelliset vihot. Kirjansitomosta ehdotettiin yhteistyötä johon suostuin.

Vihkoja sain neljä kappaletta, yksi niistä päätyi kalenterivihoksi, yhdestä tuli ”hörhövihkoni”, yhteen tuli budjetti ja yhteen Kalenterimaniaa koskevat asiat. Kalenteri- ja budjettivihot vetelevät viimeisiään, joten on aika pohtia miten vihot sopivat käyttötarkoitukseensa.

Vihot tehtiin tilauksesta todella nopeasti, tuotteet olivat noudettavissa parissa päivässä. Vihkojen paperi on 120g ja niissä on vaaleat pisteet, jotka eivät häiritse ainakaan minua mitenkään. Paperi kestää todella hyvin erilaisia kyniä, ghostaamista, eli läpikuultoa on todella vähän. Kalenteriosassa käytän lähinnä tarroja, mutta muissa vihoissa on paljon kirjoitusta jonka johdosta paperi joutui kunnon testiin. Ylipäätään kalenterini ovat aikamoisella koetuksella, sillä ne pyörivät milloin missäkin.

Vihkoista varsinkin budjettivihkoni on ollut kovassa käytössä, sillä olen ottanut sitä traveler`s notebookin kansista irti useita kertoja, kirjoittanut molemmin puolin paperia, tehnyt yliviivauksia ja korjauksia. Toki myös kalenterivihko on otettu pääsääntöisesti vähintään kerta viikkoon kansista pois tuunausta varten. Se onkin ainoa joka on hieman ns pulskistunut, koska on niin täynnä tarroja. Olen myös liimannut erilaisia tulosteita sivuille paljon, paperi kesti myös sekä Priman, että Tombown liimat hienosti.

Kaiken kaikkiaan olen ollut vihkoihin ja niiden laatuun erittäin tyytyväinen. Iso kiitos Kirjansitomolle tästä yhteistyöstä.

-Mirppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *