Postauksessa näkyvä Note A5 saatu yhteistyössä Ajastolta.

Helou helou helou! Täällä huhuilee kahden kalenterin yhtäaikaiseen käyttöön palannut Inka. Viime vuonna tein henkilökohtaisen ennätyksen kalenteririntamalla ja pitäydyin yhdessä ja samassa kalenterissa koko hela vuoden 2019! Jo vuosi 2018 meni myös hyvin pitkälti yhdellä kalenterilla, maaliskuusta vuoden loppuun.

Yhden kalenterin ylläpito oli simppeliä enkä varsinaisesti eritoten kaivannut useamman kalenterin käyttämistä. Tälle vuodelle tapahtui kuitenkin parikin ohohupsistakeikkaa-tilannetta kalenteririntamalla, nimiltään Happy Planner Classic sekä Ajaston Note A5. Happy Planneria minun ei enää ikinä koskaan milloinkaan pitänyt hankkia. Mutta kun viime vuoden lopulla uutuuksia kolahteli kauppiaille, huomasin yhtäkkiä tehneeni Chic Companylle ennakkotilauksen, joka sisälsi Teresa Collins Happy Plannerin Classic-koossa. Oooops.

Onneksi tuo tilaus osoittautui saapuessaan oikein oivalliseksi ohohups-tilaukseksi, rakastuin kalenteriin täysin pidellessäni sitä käsissä. Värimaailma ja quotet iskivät suoraan sydämeen, ja niitäkin enemmän hullaannuin kalenterin koosta. Kun oli koko viime vuoden tottunut tuunailemaan A5-kokoiseen kalenteriin, tila ja sen tuomat mahdollisuudet tuntuivat rajattomilta. Happy Planneriin mahtuisi lätkimään niiiiin paljon enemmän tarroja ja koristeita, ah. Tarrojen lätkimiseen tämä kalenteri pääasiallisesti onkin itselläni käytössä. Koristeluun, tuunailuideoiden testailuun ja muistojen ylös kirjaamiseen. Sisältää se myös listoja muistettavista asioista ja kotitöistä imuritarroineen, mutta näiden asioiden ensisijainen paikka löytyy tänä vuonna Ajaston Noten sinisten kansien välistä.

Note matkasi luokseni Ajastolta testiin ja esittelyyn enkä osannut kuorta odotellessani aavistaa, miten sen kanssa vielä kävisikään. En nimittäin osannut odottaa rakastuvani kalenteriin joka on a) sidottu, ja b) vieläpä SININEN. Tuntuu hassulta sanoa nyt näin, mutta en olisi ikipäivänä valinnut tätä kalenteria itse kaupan hyllystä, sillä sininen ei todellakaan ole omin värini, ja olen tottunut käyttämään kalentereita, joissa sivut ovat liikuteltavissa. Onneksi kohtalo ja varmaan jonkin sortin kalenterijumalatar puuttuivat peliin ja johdattivat meidät Noten kanssa yhteen.

Nyt on tätä vuotta kulunut jo jokunen viikko, ja kumpikin kalentereista ovat päässeet tuunailun kohteeksi. Noteen olen tehnyt huomattavasti hillitympiä koristeluita kuin mihin olen normaalisti tottunut ja mitä Happy Planneriini tuunailen, se on ollut todella virkistävää. Sen viikkoaukeama antaa juuri sopivasti tilaa nopeille merkinnöille, pienelle tuunailulle ja muistiinpanoille. Noten myötä tunnen että olen ensimmäistä kertaa löytänyt myös tavan seurata haluamiani asioita (tällä hetkellä aamupalan syöminen, riittävä vedenjuonti sekä liikkuminen) trackereilla luontevasti kalenteriaukeamalla.

Sininen soma kalenteri, jonka kanteen en voinut vastustaa kiusausta liimata parin googly eyeseja, asustaa pääsääntöisesti olohuoneen pöydällä aina silloin kun se ei ole repussa mukana menossa. Tähän mennessä on kalenteri tullut avattua joka ilta ja rustattua alas pikamerkinnät päivästä. Siitä siirrän haluamani asiat haluamallani tavalla sitten myöhemmin Happy Planneriin eli preplanneriksikin voisin Noteani nimittää. Mutta nimitin näitä kalentereita miksi tahansa, toimivalta kombolta ne tuntuvat ja kumpikin tarjoaa varmasti tulevan vuoden aikana lukuisia mukavia tuunailuhetkiä parissaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *