Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Tänään alkaa aivan uudenlainen postaussarja. Mikäli olet vähääkään seurannut Kalenterimanian ryhmää Facebookissa, tiedät varmasti suuresta rakkaudestani Ajaston kalentereihin. Jo viime syksynä ihanainen Mirppu keksi, että voisin tänä vuonna julkaista joka kuukauden viimeinen perjantai postauksen Ajaston kalentereihin liittyen. Ja tästä se lähtee! Tervetuloa mukaan!

Käytössäni olevista kalentereista osa on saatu yhteistyössä Ajastolta ja osan taas olen itse ostanut. Vuoden 2020 kalentereista mukana ovat Project365, Polku, Designote sekä Diario Horizontal ja Diario Vertical. Lisäksi on vielä Campus-lukuvuosikalenteri ja Timex, jossa on Timex Planner -insertit. Kaikista edellä mainituista kalentereista löytyy esittelypostaukset täältä Kalenterimanian blogista.

Tämän vuoden aikana tulen muun muassa tekemään kaikkiin kalentereihin kynätestin sekä suunnittelemaan erilaisia aukeamia. Joitain yllätyksiäkin saattaa olla mukana, joten kannattaa pysyä kuulolla. Toivon, että voin postaussarjan myötä antaa lisää ideoita kalenterien mahdollisimman monipuoliseen hyödyntämiseen sekä niiden koristeluun.

Ensi kuun postauksessa paneudun kynätesteihin. Ja kyniähän löytyy joka lähtöön, mutta tästä lisää ensi kerralla.

xoxo Ajasto-Lady Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *