Ensimmäinen tammikuuta, tuo uusien alkujen päivämäärä numero yksi. Uusi vuosi, ja tänä vuonna vieläpä kokonainen uusi vuosikymmen alkaa. Joillekin tämä aika vuodesta kenties muistuttaa vain kliseisistä uudenvuodenlupauksista ja ihmediettien aloituksista, mutta jotain maagista tässä päivässä tuntuu silti olevan. Uuden alun aikaa, tyhjältä pöydältä aloittamisen taikaa.

Kalenterimaailmassa vuodenvaihteella on oma erityinen merkityksensä ollessaan se kenties suosituin aika vaihtaa edellisestä kalenterista uuteen. Tämä onkin näkynyt ryhmässä vilkkaina keskusteluina kalenterivalinnoista ja kuvina uusista käyttöön tulevista kalenterikavereista. Odotusta käyttöönoton hetkeen, kenties jo valmiiksi sisustamisia ja nimisivuille omien tietojen kirjoittamista.. Odotuksen tuntua on ollut havaittavissa ja nyt se hetki on käsillä, kun sen vuoden 2020 kalenterin pääsee ihan virallisesti korkkaamaan, ihanaa!

Mutta mitä uutta tämä vuosi voisi tuoda tullessaan, sen mahdollisesti uuden kalenterin lisäksi? Kaipaatko kalenteriisi enemmän värejä, vahvempia teemoja koristeluihin – vai kenties päinvastoin selkeämpää visuaalista ilmettä, ehkä mustavalkoisuutta? Onko värikoodaaminen houkutellut kokeilemaan, haluaisitko liittää kalenteriisi toteemieläimesi kuvan tai alkaa pitämään päiväkirjaa? Olisiko tämä vuosi sopiva aika kokeilla ostaa tuunailutarvikkeita kierrätettyinä, tai itse asioiden tekemiselle diy-hengessä?

Mitä ikinä onkaan se mitä juuri sinä kaipaat kalenteriisi tai palat halusta kokeilla – anna mennä. Kirjoita ajatuksesi ylös kalenterisi kanteen tai takasivuille 2020-ostikon alle, ja lähde kokeilemaan rohkeasti. Sillä niin kliseistä kuin se onkin sanoa: uusi vuosi ja uudet kujeet alkavat nyt! Ihanaa, inspiroivaa ja luovuutta pullollaan olevaa uutta vuotta, tehdään yhdessä tästäkin vuodesta mieletön ja kalenterimanian täyteinen. ♥

♡, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *