Tällä kertaa oli tämän onnettoman vuoro kokeilla ATC-kortin tekoa, ja pakko sanoa, että aika räpellykseltä tuntui. Luojan kiitos aihe oli etukäteen määritelty, niin oli joku ajatus taustalla, mitä kohti puuhata.

Valitsin taustaksi kelolauta-arkin, ja kaivoin esille docraftsin Winter Woodland -washikokoelman. Sen levein talvimaisemateippi muodostui koko kortin kantavaksi voimaksi. Mittasin viivaimella ATC-kortin tarkat mitat 64x89mm ja voilá!

Koska talvimaisema ei mielestäni ole talvimaisema ilman tähtitaivasta, kaivoin esille Mambin (Me and my big ideas) Dream Seeker -tarrakirjan ja sieltä arkin, joka on täynnä läpikuultavia tähtitarroja. Lisäsin Bic-merkkisten tussien kanssa korttiin tekstin ”brr…” ja painelin pisteitä vielä eri metalliväreissä ympäri korttia.

Lisäksi toisessa Winter Woodland -setin teipeissä on erilaisia lumihiutaleita, joten päädyin vielä leikkelemään muutaman hiutaleen leijailemaan pitkin maisemaa.

Ja niin syntyi melko yksinkertainen, talvi-aiheinen ATC-kortti. Aiemmin haasteen ovat ottaneet vastaan AJ, Milja, Piia, Inka, Nanna ja Mirppu. Kalenterimanian YouTube-kanavalta löytyy useampikin video ATC-korteista, ja täällä meidän blogissa on kerrottu ryhmässä pyörivästä ATC-vaihtoringistä.

Terkuin, Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *