Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Heipparallaa ja upeaa perjantaita! Kuukausi on vaihtunut helmikuuksi ja olen kulkenut yhtä matkaa pikkuisen Designoteni kanssa jo hyvän tovin.

Ja tiedättekö mitä? Designote on syrjäyttänyt kaiken muun. Käytin vielä ennen joulua myös personal- kokoista rengasplanneria, mutta se jäi hyvin äkkiä tämän pikkujätin jalkoihin. Yritin myös bujoilla, mutta mikään ei ole voittanut Designotea. Pienen kokonsa ansiosta kalenteri on mahtunut mukaani niin repussa töihin kuin iltalaukussa milloin mihinkin humpalle (ja uskokaa huviksenne, että kalenteri tulee mukana vaikka maailman ääriin).

Tällä hetkellä kaikki harrastamiseni kulminoituu juuri näiden kansien väliin ja postailenkin tästä tasaiseen tahtiin Kalenterimanian facebook-ryhmässä. Sieltä pääsee myös vilkaisemaan liven, jossa esittelen kalenteria ensimmäistä kertaa.

Tämä kalenteri on vapauttanut minussa tietynlaista luovuutta tämän muunneltavan viikkoaukeaman myötä. Yhä useammin huomaan tekeväni viikkoja pystysuuntaan, koska sekin on mahdollista ja tuo mukavaa vaihtelua perinteiselle horisontaalituunaukselle. Rakastan käyttää tähän Hobonichille mitoitettuja viikkokittejä, ja olenkin tilannut niitä jo useamman viikon tarpeisiin.

Olen myös tehnyt jotain aivan uutta tähän kalenteriin – päällystin yhden aukeaman kokonaan mustalla pahvilla, ja loin aukeaman alusta uudestaan valkoista kynää ja tarroja käyttäen.

Ainut puute tässä kalenterissa oli kynälenkki, mutta asia korjaantui nopeasti Leuchtturmin liimattavalla kynäpidikkeellä.

Lisäksi kalenterin välissä kulkee pieni muistivihko lisätilana nopeille merkinnöille, budjettilaskennalle yms. Mutta 99% tärkeistä asioista on itse kalenterin sisuksissa. Designote on todellinen pikkujätti, joka on tullut minun elämääni – aivan varmasti – jäädäkseen.

Terkuin, Suvi

1 Comment on Designote käytössä – Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *