Happy planner saatu kaupallisessa yhteistyössä Chic Companyn kanssa

Tämä talvi oli vaikea, todella vaikea jos rehellinen olen. Pimeys vei mukanaan energiani, iloni, positiivisuuteni ja inspiraationi. Kiinnostukseni kaikkeen oli nolla. Tai no, ei tämä ole oikeastaan edes ihan totta. Kiinnostusta kyllä löytyi, mutta energiaa ja iloa tekemiseen ei. Rakastin A6 kokoista traveler`s notebookiani, mutta pimeys imi ankeuttajan tavoin senkin tuoman ilon. Marraskuu tuntui rehellisesti sanottuna loputtomalta. Lunta ei tullut, joten pimeys oli jotenkin kaikenkattava.

Sitten Instagram ilmoitti minulle uudesta viestistä. Oli Tammikuun neljästoista ja mentiin iltapäivän puolella jo reippaasti. Klikkasin viestin auki, ihana Taru oli lähettänyt minulle tämän kuvan. Tuijotin sitä ja vedin hiljaa happea sisääni. O M G. Se oli vastaukseni. O M G. Koska en siihen hätään keksinyt enää mitään muuta sanottavaa. Kyseessä oli jen.erating profiilin melkein mustavalkoinen kuva. Jos se olisi feedillä tullut vastaani, niin olisin varmaan scrollannut ohi, koska kuvassa on selkeästi Happy Plannerin kiekot esillä, enkä ole kokenut suurta kiinnostusta Happy Planneriin enää aikoihin. Mutta koska kuva oli lähetetty suoraan minulle, jäin vain tuijottamaan sitä. Ja tunsin sen kuplivan sisälläni, inspiraation.

Sen illan aikana selasin koko Jenin profiilin läpi ja kuin mikäkin fangirl, laitoin hänelle viestiä ja pyysin heti kaiken infon kuvista. Jen vastaili kiltisti ja ystävällisesti, oletan että hän hihitteli minulle itsekseen maailman toisella puolen. Jen on tehnyt ihan älyttömän kivoja kokonaisuuksia. Tietenkin tuotteilla joita ei täältä saa, vain ainoastaan Michaelsin kautta jenkeistä.

Jen tekee kaunista ja synkkää jälkeä, mutta ero minuun on selkeä – hän tekee simppeleitä aukeamia, eikä suinkaan sellaista sekametelisoppaa kuin minä itse. Olemme viestineet muutamia viestejä kuukauden aikana ja toivon, että tässä on jonkinlaisen Instagram-kaveruuden alku. Ainakin tulen imemään hänestä kaiken inspiraation mitä vain saan. Ja olen todella, todella isossa kiitollisuudenvelassa hänelle. Inspiraationi lähti lentoon hänen myötä.

Tällä hetkellä olen innoissani sekä Happy Planneristani, että standard kokoisesta traveler`s notebookistani. Jälkimmäiseen kasaan niitä rakkaita hörhöjuttujani ja lupaan palata tämän pariin paremmin toisessa postauksessa.

Mistä sinä löydät inspiraatiota?

Tässä muutamia asioita joita haluan toteuttaa:

*kuukalenteri kuukausittain

*pohjat vesiväreillä

*timanttikallo

-Mira

2 Comments on Kadonneen inspiraation jäljillä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *